13.4 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

Crammerock geeft eerste namen vrij, tickets vanaf 4 augustus

MUZIEKFESTIVAL Crammerock heeft maandagmorgen de eerste namen vrijgegeven die naar het festival komen. Onder andere Doe Maar en The Kooks prijken bovenaan de affiche.

Het Stekense festival, traditioneel tijdens het eerste weekend van september, gaat dit jaar door op vrijdag 3 en zaterdag 4 september. Het festival kreeg eerder al de goedkeuring van het gemeentebestuur om door te gaan met de organisatie: ‘Crammerock moet dienen als muzikale kickstarter van de heropstart van het culturele leven’, besloot schepen van Cultuur, Gunter Van Campenhout. ‘De organisatie beschikt over de juiste deskundigheid en infrastructuur om dit op een veilige en aangepaste manier te organiseren.’

Covid Safe Ticket

En onder die aanpassingen valt ook het Covid Safe Ticket waarmee dit jaar zal gewerkt worden op Crammerock. Zo’n ticket kan op verschillende manieren verkregen worden:

Een vaccinatiecertificaat dat erop wijst dat de festivalganger volledig gevaccineerd is (plus 2 weken) .

Een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.

PCR-test ( verleent de dag van de test plus 2 dagen toegang)

Sneltest laten afnemen door medisch geschoold personeel (enkel de dag van de test geldig)

Het festival belooft de komende weken duidelijk te communiceren over hoe de festivalgangers makkelijk toegang krijgen tot Crammerock.

Ticketverkoop

Tickets voor het festival zijn te krijgen vanaf 4 augustus, 11 uur. Voor een dagticket betaal je €40,37, een combiticket kost €62,10. De campingdeuren gaan open voor €15,53.

Het festival benadrukt opnieuw dat snel zijn de boodschap is, de vorige jaren waren de tickets telkens na enkele weken volledig uitverkocht.

FOTO: Crammerock.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in