13.4 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

Crammerock kondigt eerste namen aan, tickets vanaf vrijdag

HET Stekense festival Crammerock heeft woensdagmiddag haar eerste namen bekendgemaakt, onder andere de Kaiser Chiefs en Triggerfinger sluiten de Belgische festivalzomer dit jaar af in Stekene.

Op de affiche van Crammerock, ondertussen toe aan haar 31e editie, is plaats voor zo’n 50 rock-, pop-, hiphop- en dance-acts. 10 daarvan heeft de organisatie daarvan woensdagmiddag bekend gemaakt. De bekendste internationale kleppers zijn de Britse indierockband Kaiser Chiefs en singer-songwriter Jake Bugg.  

‘Op de eerste festivaldag is er plaats voor de bedroom indiepop van het Waaslandse Kids With Buns en de energieke sound van Noordkaap, die twintig jaar na de afscheidsconcerten met Stijn Meuris als onwrikbare drieste frontman, opnieuw zalen en festivals laat meezingen met ‘Satelliet Suzy’, ‘Wat is kunst’, ‘Ik hou van u’ en ,’ alle andere hits uit hun oeuvre’, zegt Ruben Verlinden, één van de organisatoren van Crammerock.

‘En er is plaats voor nog meer Belgische trots. De indiepop-band rond Lara Chedraoui, Intergalactic Lovers, bracht met ‘Liquid Love’ net een goed onthaalde vierde plaat uit en die stellen ze graag voor op zaterdag 3 september.’

De 10 namen die het festival vandaag aankondigde zijn nog maar een voorproefje van het volledige programma met zo’n vijftig rock-, pop-, hiphop- en dance-acts. De volledige line-up wordt in de komende weken vrijgegeven door de organisatie. 

Vorig jaar was Crammerock één van de weinige festivals dat normaal kon doorgaan wegens corona, het werd daarmee voor haar 30e verjaardag het grootste festival van België.

Tickets

Crammerock vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september op het festivalterrein langs de E34 in Stekene. Tickets voor de 31ste editie van het festival zullen vanaf vrijdag 24 juni om 12u ‘s middags verkrijgbaar zijn via de website van het festival www.crammerock.be.

Al sinds enkele jaren verkoopt Crammerock uit nog voor het festival begint. Stekenaars die zeker naar de weide willen zijn dus gewaarschuwd: tijdig bestellen is de boodschap.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in