12.1 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Nieuwe tweedehandsboetiek in de Dorpsstraat geopend

DINSDAG is een nieuwe tweedehandsboetiek open gegaan in Stekene, in het pand waar voorheen Parfumerie Pascal zat. Het concept sloeg eerder al aan in Antwerpen, Brasschaat en Sint-Niklaas.

Op één maart is een tweedehandsboetiek in kleren in de Dorpsstraat open gegaan. De winkel, Poppy, is de nieuwste in een reeks tweedehandsboetieks die het bedrijf achter de droogkuis en poetsdienst Van Osta opende in onze regio: ‘Stekene wordt onze vierde winkel’, zegt Muriël Meersman van Van Osta. ‘We zetten in op bijna-nieuwe kledij van hoge kwaliteit, tegen schappelijke prijzen.’

De kledij die in de winkel terecht komt zal eerst ook passeren langs de  was- en strijkafdeling: ‘Zo zorgen we ervoor dat we echt een optimale kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.’ En onder de kledij die te vinden zal zijn, zitten ook enkele bekende merken: ‘We hebben al schoenen van Louboutin zien passeren in onze winkels, maar ook Tommy Hilfiger ligt in de rekken. We kunnen deze dan aanbieden aan een fractie van de nieuwprijs. Klanten kunnen dus echt koopjes doen bij ons.’

‘We kunnen de prijzen drukken door onze manier van aankopen: dat gaat vaak in bulk. Op die manier liggen onze kosten heel erg laag, en kunnen we zeer voordelige prijzen aanbieden. Van elk stuk in onze winkelrekken zal er dan ook maar één zijn. Wekelijks wordt het assortiment in de winkels aangevuld met kleding, zodat er elke keer nieuwe aanbiedingen zijn in de winkels.’

Ook schoenen en accessoires zoals handtassen, sjaals en riemen zijn te krijgen in de nieuwe winkel: ‘Onze doelgroep in Stekene ligt vooral op vrouwen, maar we zullen zien of er andere noden zijn. In andere Poppy-winkels hebben we ook al een uitgebreide mannen- en kindercollectie.’

Tijdens de openingsweek van 14 tot 19 maart zal er een glaasje bubbels aan te pas komen, en kunnen nieuwe klanten genieten van een korting van 10 procent.

Verhuis Van Osta

‘Naast de nieuwe Poppy winkel, recht tegenover het gemeentehuis in Stekene, zijn ook de Van Osta droogkuis en poetsdienst gevestigd. Deze winkel zat tot voor kort enkele tientallen meters verder in de Dorpsstraat in Stekene. We merken dat het tweedehandskledingconcept goed aanslaat in onze andere winkels, en dankzij de gecombineerde activiteiten met onze droogkuis- en poetsdienst zet Van Osta zich in voor recyclage en tegen grondstoffenverspilling’, voegt Hedwig Van Raemdonck, het hoofd van beide bedrijven, toe.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in