25.1 C
Stekene
donderdag 18 juli 2024

Nieuwe tweedehandsboetiek in de Dorpsstraat geopend

DINSDAG is een nieuwe tweedehandsboetiek open gegaan in Stekene, in het pand waar voorheen Parfumerie Pascal zat. Het concept sloeg eerder al aan in Antwerpen, Brasschaat en Sint-Niklaas.

Op één maart is een tweedehandsboetiek in kleren in de Dorpsstraat open gegaan. De winkel, Poppy, is de nieuwste in een reeks tweedehandsboetieks die het bedrijf achter de droogkuis en poetsdienst Van Osta opende in onze regio: ‘Stekene wordt onze vierde winkel’, zegt Muriël Meersman van Van Osta. ‘We zetten in op bijna-nieuwe kledij van hoge kwaliteit, tegen schappelijke prijzen.’

De kledij die in de winkel terecht komt zal eerst ook passeren langs de  was- en strijkafdeling: ‘Zo zorgen we ervoor dat we echt een optimale kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.’ En onder de kledij die te vinden zal zijn, zitten ook enkele bekende merken: ‘We hebben al schoenen van Louboutin zien passeren in onze winkels, maar ook Tommy Hilfiger ligt in de rekken. We kunnen deze dan aanbieden aan een fractie van de nieuwprijs. Klanten kunnen dus echt koopjes doen bij ons.’

‘We kunnen de prijzen drukken door onze manier van aankopen: dat gaat vaak in bulk. Op die manier liggen onze kosten heel erg laag, en kunnen we zeer voordelige prijzen aanbieden. Van elk stuk in onze winkelrekken zal er dan ook maar één zijn. Wekelijks wordt het assortiment in de winkels aangevuld met kleding, zodat er elke keer nieuwe aanbiedingen zijn in de winkels.’

Ook schoenen en accessoires zoals handtassen, sjaals en riemen zijn te krijgen in de nieuwe winkel: ‘Onze doelgroep in Stekene ligt vooral op vrouwen, maar we zullen zien of er andere noden zijn. In andere Poppy-winkels hebben we ook al een uitgebreide mannen- en kindercollectie.’

Tijdens de openingsweek van 14 tot 19 maart zal er een glaasje bubbels aan te pas komen, en kunnen nieuwe klanten genieten van een korting van 10 procent.

Verhuis Van Osta

‘Naast de nieuwe Poppy winkel, recht tegenover het gemeentehuis in Stekene, zijn ook de Van Osta droogkuis en poetsdienst gevestigd. Deze winkel zat tot voor kort enkele tientallen meters verder in de Dorpsstraat in Stekene. We merken dat het tweedehandskledingconcept goed aanslaat in onze andere winkels, en dankzij de gecombineerde activiteiten met onze droogkuis- en poetsdienst zet Van Osta zich in voor recyclage en tegen grondstoffenverspilling’, voegt Hedwig Van Raemdonck, het hoofd van beide bedrijven, toe.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings