15.6 C
Stekene
woensdag 10 april 2024

Na 8 jaar komt Facebookgroep ‘Ge Zijt Van Stekene’ onder nieuw beheer

DE AFGELOPEN week raasde even een kleine storm in een glas water over Facebookpagina’s van Stekenaars. Christel Calle, gekend bij menig elektronisch Stekenaar als de beheeder van de populaire groep ‘Ge Zijt Van Stekene’, kondigde aan ermee op te houden.

‘Site over te nemen, gratis’ luidde het bericht op 8 januari. Christel Calle, die acht jaar lang de groep beheerde, houdt het voor bekeken. ‘Er zijn heel wat redenen waarom ik ermee ophoud, maar ik sluit in schoonheid af.’

‘Acht jaar lang heb ik met veel plezier de groep beheerd, maar de laatste tijd werd het wel heel erg druk. In december alleen waren er 222 berichten die moesten worden goedgekeurd. Tel daarbij alle persoonlijke berichten die ik krijg via Messenger, en het wordt al snel heel erg druk’, lacht Christel.

Al enkele weken speelde daarom het idee bij Christel om na acht jaar de fakkel door te geven. Wanneer ze aankondigde, waren er heel wat mensen verrast. De reacties op haar bericht zijn een aaneenrijging van bijna 200 Stekenaars die Christel het beste toewensen, en haar oprecht bedanken voor haar inzet.

Nieuwe beheerders

De nieuwe beheerders die Christel aanstelde, zijn nog maar net naar Stekene verhuisd, stelt ze: ‘Het zijn nieuwe Stekenaars, maar ze hebben ook ervaring. Voorheen beheerden ze al een groep van 12.000 leden. Daarom vertrouw ik hen met ‘Ge Zijt Van Stekene’.’

Ondertussen is de Facebookgroep ‘Ge Zijt Van Stekene’ ook een gigant geworden in de gemeente. Met een grove 9.200 leden zit bijna de helft van alle Stekenaars in de groep. Rustiger zal het in elk geval niet worden. Behalve voor Christel dan, die lachend vertelt dat ‘ze nu eindelijk weer wat rust heeft op Facebook.’

Meer nieuws in deze categorie

2 REACTIES

    • Dag Lut, de papieren editie van de GVS verscheen op 18/12 als gratis krant en werd verdeeld in verschillende punten, waaronder Standaard Boekhandel in Stekene, Veldeman in Klein-Sinaai, Proxy Delhaize in Kemzeke en Me Gusta Hellestraat. Volgens het principe ‘zolang de voorraad strekt’ zullen de meeste kranten ondertussen meegenomen zijn. Een nieuwe editie verschijnt op 26/02.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings