18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Crammerock in recordtijd uitverkocht, maar deur blijft open voor extra tickets

HET festival Crammerock is uitverkocht. Dat berichtte de organisatie twee dagen nadat de ticketverkoop van start ging. De organisatie voegt er wel aan toe dat dit nog niet het einde is.

De organisatie van Crammerock stuurt al enkele jaren dezelfde boodschap: ‘Wacht niet te lang met je tickets aankopen’. De tijd dat je een dag voor het festival nog naar An & Wim kon gaan om een (papieren!) ticket, is voorgoed voorbij.

De afgelopen jaren gingen de tickets sneller en sneller de deur uit. Bij de laatste editie, in 2019, duurde het nog net iets meer dan een maand. Dit jaar, voor de 30e editie van het festival, duurde het slechts twee dagen. De weekendtickets gingen zelfs allemaal in de eerste uren van de ticketverkoop.

Wachtlijst

Dat betekent dat er 13.500 mensen per dag mogen afzakken naar Burchtakker, aan de E34. Mensen die naast een ticket grepen in de eerste twee dagen kunnen zich op een wachtlijst zetten. Het festival laat weten dat er mogelijks nog tickets vrijkomen: ‘We zullen de komende dagen, op basis van bezoekersinformatie, de vaccinatiegraad in de regio en in nauw overleg met wetenschappers en overheden, verder bestuderen of het aantal bezoekers eventueel kan uitgebreid worden.’

De wachtlijst van de ticketshop staat toe om gebruikers hun ticket alvast te laten selecteren. Zodra dat ticket weer vrijkomt, ontvangt de gebruiker een e-mail. Snel zijn blijft dus wel de boodschap.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in