16.1 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

Kathleen Van Bambost: kapster thuis en aan huis

HAAR jarenlange ervaring als kapster bracht Kathleen Van Bambost tot de beslissing om volledig zelfstandig te gaan.  Daarvoor werkte Kathleen bij Studio Bellissimo in de Hellestraat, voordien was ze reeds meerdere jaren actief in een ander kapsalon.

‘De jaren bij Cynthia combineerde ik met haarkappen in bijberoep bij mij thuis. Een kamer in onze privéwoning was de prille start. Toen ik hoorde van de emigratieplannen van Cynthia naar Spanje was ik wel even uit balans. Wat ging ik doen? Ik besliste om gewoon te blijven tot de sluiting van Studio Bellissimo. Nadien nam ik even de tijd om te bezinnen.’ 

Handige man die mij volledig steunt in deze stap. 

‘Na gesprekken met mijn echtgenoot hakten we de knoop door. Ik zou volledig zelfstandig gaan werken als kapster. Want dat is toch wat ik het liefste doe. Gelukkig ben ik gezegend met een handige Harry. Achteraan onze woning heeft hij een garage volledig omgebouwd tot een gezellig kapsalon. Wij zijn beiden heel tevreden met het resultaat en de klanten ook.’ 

Rustig en relax genieten van een nieuwe snit. 

‘Omdat ik achteraan werk is er geen verkeershinder, die rust appreciëren mijn klanten. Ik plan ook niets te vol, ik neem graag mijn tijd. Mede daardoor heb ik ook geen website waar geboekt kan worden. Ik behoud liever de controle. Een afspraak inplannen gebeurt gewoon via een telefoontje.’

‘Het bevalt mij dat ik de dag zelf kan inplannen. Als er een klant onverwacht wegvalt, kan ik iets in mijn huishouden doen. Als je op een ander adres werkt kan dit niet. Het enige wat ik soms wel mis is contact met collega’s. Daarom zorg ik ervoor dat ik ook iets buitenshuis doe. Dan volg ik bloemschikken of ga ik aan line dance doen.’ 

Persoonlijk adviseur voor de klant. 

‘Ondertussen ben ik goed gestart. De opening was in juni 2023 en ligt al even achter me. Naast een paar klanten die mee zijn gegaan, bereik ik ook nieuwe klanten. Ik ben heel tevreden over hoe de zaak nu loopt. Omdat het hier een rustige plaats is, wordt er wel eens iets persoonlijks verteld. Een kapster is soms ook een beetje psycholoog, uiteraard blijf ik daar discreet over.’ 

Quote:

‘Ik neem graag tijd voor mijn klanten. Ik behoud graag de controle.

Kathleen Van Bambost

Info: 0477 81 96 22

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings