13.6 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

DVV Stekene viert 30ste verjaardag

DVV Stekene uit de Kerkstraat viert in 2024 zijn dertigste verjaardag. Persoonlijke service en bereikbaarheid vertaalt zich in een hoge klantentevredenheid.

‘In april 1994 openden wij ons kantoor, het was een samensmelting van een viertal DVV-kantoren. Mijn vader Prosper Smet was de drijvende kracht achter de fusie. Wij zijn het enige DVV-kantoor voor groot-Stekene en Sint-Pauwels. DVV is onze hoofdleverancier maar als makelaar werken we ook voor andere maatschappijen bijvoorbeeld voor transportverzekeringen of specifieke beroepspolissen,’ vertelt bestuurder Anneleen Smet.

Particulieren en kmo’s

‘Onze klanten zijn hoofdzakelijke particulieren, naast ook kmo’s en kleine zelfstandigen. Wij bieden de ‘klassieke’ verzekeringen aan: auto, woningen en familiaal. Daarnaast verlenen we woonkredieten voor particulieren. Tenslotte behoort ook belastingadvies tot ons aanbod.’

Troeven

‘Service en bereikbaarheid zijn onze grootste troeven. Klanten kunnen direct bij ons terecht, wij werken niet via een callcenter. Wij maken het verschil door een persoonlijk advies, alle klanten kennen we bij naam. We bieden producten op maat aan en kunnen daardoor perfect inspelen op de wensen van onze klanten. Alles bij elkaar vertaalt zich dit een klantentevredenheid van liefst 97%.’

Kennis en ervaring

‘Ons kantoor bestaat uit drie medewerkers, allemaal goed opgeleid. Ik ben gestart in 1996 na mijn studies graduaat financiële verzekeringen. Wendy is er bijgekomen in 2008, zij heeft haar opleiding gekregen bij DVV. Tenslotte versterkt Ines ons kantoor sinds 2021, zij focust vooral op administratieve taken.’

Evolutie

‘Wij komen aan huis, maar daar is steeds minder vraag naar. Internet speelt een belangrijke rol. Via mydvv.be kunnen klanten hun verzekeringsportefeuille raadplegen maar net zo goed kunnen ze hun schade-aangifte invullen. Het digitale luik staat eerlijk gezegd nog in zijn kinderschoenen, de tool werkt vooral ondersteunend maar we zien wel een stijgend aantal klanten dat gebruikmaakt van mydvv.be.’

Toekomst

‘We zitten boordevol ideeën, maar helaas kan ik er nog niets concreet over vertellen, het is daarvoor iets te vroeg. In ieder geval zullen we uitvoerig communiceren wanneer onze plannen definitief gestalte krijgen.’

Quote:

‘Service en bereikbaarheid zijn onze grootste troeven. Klanten kunnen direct bij ons terecht, wij werken niet via een callcenter.’

Anneleen Smet

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings