13.4 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

Mensen in tijden van verandering

‘DE grote uitdagingen van onze tijd noodzaken tot inkeer om ons zielscontact te behouden, te herstellen of terug te vinden. Bij veel mensen leeft een verlangen naar zingeving. Dat kan alleen worden vervuld door bewustzijnsgroei.’ Martine Vandromme uit de Hellestraat reikt geen pasklare oplossingen aan, wel maakt zij duidelijk dat een mens veel meer innerlijke kracht bezit, dan gedacht.

Als Martine vertelt, ervaar je een soort rust, krijg je een gevoel van herkenning. Ze verwijst naar het Orakel van Delphi: ‘Ken uzelf… Hoe zit ik in elkaar? Hoe reageer Ik? Bewust-zijns-ontwikkeling vraagt inzicht om wegwijs te raken in de doolhoven van het onbewuste. Het is van belang bij jezelf de spirituele kracht te ontdekken van waardering, blij te kunnen zijn met jezelf, te genieten. Waarom kunnen we dat zo moeilijk?’

Van onverdraagzaamheid naar zelfkennis

‘Onverdraagzaamheid onderzoeken is een erg bruikbare poort naar zelfkennis. Misschien moeten we leren omgaan met ergernis en irritatie? De uitdaging is, méns te zijn. De kunst van het leven toe te laten, te komen tot overgave. Sterven is een overgang naar een andere vorm van leven, het heelal is een levend organisme.’

Wil je Martine zelf horen spreken over al deze onderwerpen? Dat kan. Martine bezit een aangename ruimte waar zij een aantal mensen kan ontvangen. Op donderdag 12/01/23 kan je de eerstvolgende voordracht bij haar thuis bijwonen in de Hellestraat 279,  9190 Stekene om 20u tot ongeveer 22u30.

Info: martinevandromme@telenet.be (vooraf inschrijven)

Tel: 03/779 65 88

Quote: ‘Het is van belang bij jezelf de spirituele kracht te ontdekken van waardering’

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in