16.1 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

Van Noten Ceremonie maakt uw feest tot een onvergetelijke dag

Met een keuze uit 15 Rolls-Royce’s en Bentley’s vindt u bij Van Noten Ceremonie uit Stekene altijd een exclusieve auto die uw feest of evenement een extra cachet geeft, voor elke gelegenheid of smaak. Van Noten Ceremonie staat voor een complete service, inclusief chauffeur en indien gewenst ook een ceremoniemeester.

‘Wij zorgen ervoor dat uw evenement – trouwdag, jubileum of een ander feest – zorgeloos verloopt. Wij garanderen stiptheid, veiligheid, discretie, netheid en kwaliteit,’ vertelt zaakvoerder Paul Van Noten.

Vaste formule

Potentiële ‘klanten’ vinden hun weg via de website www.vannotenceremonie.be of maakten kennis op een beurs. ‘Na een afspraak kan u komen kijken in de showroom, we maken ruim de tijd voor een rondleiding, we tonen alle wagens. Doorgaans zijn de meeste mensen dan overtuigd, nadien maken we een contract op. We werken met een vaste formule voor 4 uur verhuur. Daarin is inbegrepen: een netjes opgeblonken auto, de chauffeur, het tanken, de verzekering, de technische controle en nazicht, onderhoud en opkuisen en het gereedmaken van de wagen. Kortom wij bieden een compleet pakket aan van A tot Z.’

Met 20 jaar ervaring in ceremoniewagens kan Paul Van Noten heel precies inspelen op de noden en wensen van zijn klanten. ‘Witte lintjes of bloemen op de motorkap of de hoedenplank, daar maken we graag werk van. Ook echte champagne maakt het allemaal nog wat feestelijker.’

Kwaliteitslabel

Van Noten Ceremonie werd al diverse malen bekroond met een kwaliteitslabel door de House of the Weddings. ‘Wij kregen awards uitgereikt omwille van onze professionele aanpak en manier van werken. Van Noten Ceremonie is actief over gans België maar regelmatig krijgen we ook buitenlandse aanvragen. Bent u van plan om binnenkort een feest te organiseren, contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.’

www.vannotenceremonie.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings