12.1 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Van Noten Ceremonie maakt uw feest tot een onvergetelijke dag

Met een keuze uit 15 Rolls-Royce’s en Bentley’s vindt u bij Van Noten Ceremonie uit Stekene altijd een exclusieve auto die uw feest of evenement een extra cachet geeft, voor elke gelegenheid of smaak. Van Noten Ceremonie staat voor een complete service, inclusief chauffeur en indien gewenst ook een ceremoniemeester.

‘Wij zorgen ervoor dat uw evenement – trouwdag, jubileum of een ander feest – zorgeloos verloopt. Wij garanderen stiptheid, veiligheid, discretie, netheid en kwaliteit,’ vertelt zaakvoerder Paul Van Noten.

Vaste formule

Potentiële ‘klanten’ vinden hun weg via de website www.vannotenceremonie.be of maakten kennis op een beurs. ‘Na een afspraak kan u komen kijken in de showroom, we maken ruim de tijd voor een rondleiding, we tonen alle wagens. Doorgaans zijn de meeste mensen dan overtuigd, nadien maken we een contract op. We werken met een vaste formule voor 4 uur verhuur. Daarin is inbegrepen: een netjes opgeblonken auto, de chauffeur, het tanken, de verzekering, de technische controle en nazicht, onderhoud en opkuisen en het gereedmaken van de wagen. Kortom wij bieden een compleet pakket aan van A tot Z.’

Met 20 jaar ervaring in ceremoniewagens kan Paul Van Noten heel precies inspelen op de noden en wensen van zijn klanten. ‘Witte lintjes of bloemen op de motorkap of de hoedenplank, daar maken we graag werk van. Ook echte champagne maakt het allemaal nog wat feestelijker.’

Kwaliteitslabel

Van Noten Ceremonie werd al diverse malen bekroond met een kwaliteitslabel door de House of the Weddings. ‘Wij kregen awards uitgereikt omwille van onze professionele aanpak en manier van werken. Van Noten Ceremonie is actief over gans België maar regelmatig krijgen we ook buitenlandse aanvragen. Bent u van plan om binnenkort een feest te organiseren, contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.’

www.vannotenceremonie.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in