16.1 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

Stekene maakt zich op voor groot cultuur- en sportfeest


Stekene tovert zondag 26 mei 2024 om tot Stekeldag. Ook dit jaar organiseert de gemeente dit grote evenement samen met verschillende Stekense sport- en cultuurverenigingen.


‘Tijdens deze derde editie van de Stekeldag kan jong en minder jong vanaf 14 uur gratis proeven van sport en cultuur en interactief deelnemen aan het diverse aanbod. Het wordt opnieuw een groot cultuur- en sportfeest in en rond De Sportstek’, zegt schepen van Cultuur en Evenementen Gunter Van Campenhout.

Sport en cultuur staan centraal tijdens Stekeldag en worden aangevuld met een gevarieerd programma aan muziek, theater, dans en spel. Bezoekers kunnen deelnemen aan en genieten van tal van initiaties, demonstraties en workshops of verpozen aan de drankenstanden, terrasjes en foodtrucks. ‘Van sportdemo’s en -initiaties tot tuinieren voor kinderen, leuke voorstellingen in de theatertent, een graffiti workshop of een pop-up touwenparcours, een mobiele speelkamer met circusvoorstelling, … je hoort het, er is voor ieder wat wils’, voegt schepen van Sport Heidi Van Gaever eraan toe. ‘Wat we ook nog in petto hebben, is De Stekense Containerchallenge! Voer vijf sportieve testen uit in de container en wie weet win je wel een leuke prijs! Je kan je nu al inschrijven via stekene.be. Doe mee en kroon jezelf tot kampioen van de container!’

Aan muziek kan het ook niet ontbreken op de Stekeldag, zeker niet tijdens Meimaand Muziekmaand! ‘Aan onze podiumwagen met gezellig terras, kan je, bij een hapje en een drankje, genieten van enkele optredens van Stekense dansverenigingen en de harmonie’, aldus schepen Gunter Van Campenhout. ‘Van 18 tot 19 uur kunnen kinderen zich uitleven op de tonen van kinderdisco Klutske. We sluiten onze familiedag af met niemand minder dan Sam Gooris! Iedereen kent Sam als vrolijke spring-in-‘t-veld en sfeermaker bij uitstek. Niemand kan een publiek zo opwarmen, niemand kan een publiek zo entertainen, niemand kan een publiek zo uit de bol doen gaan als dé Sam! Hij treedt op rond 19 uur op ons podium … ambiance verzekerd!’

Het volledige programma is terug te vinden op www.stekene.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings