15.1 C
Stekene
zaterdag 18 mei 2024

Vrolijke spulletjes uit de webwinkel van Veronique

VERONIQUE Van Walle uit de Abelendreef in Klein-Sinaai is al enkele jaren actief met de uitbouw van haar webwinkel shopv-roo.be. Veronique verkoopt toffe spullen voor kinderen zoals brooddoosjes, knuffels, dekentjes of fluohesjes.

“De spulletjes die ik verkoop zijn ‘happy things’, waar je vrolijk van wordt, met leuke kleurrijke designs. Ik heb zelf twee zonen, ken dus goed de leefwereld van kinderen en speel daar op in. Ik heb een heel ruim assortiment voor schoolgaande kinderen, allemaal heel praktische zaken.”

Veronique heeft veel aandacht voor ecologie. “Ik werk met herbruikbare dozen en gerecycleerd inpakpapier. Voorts ook producten van ‘Wond’r’, een bedrijf uit Moerbeke-Waas dat milieuvriendelijke verzorgingsproducten op de markt brengt als alternatief voor de ‘klassieke’ shampoo- en douchegels. Daarnaast focus ik op een aantal thema’s die regelmatig terugkomen, bijvoorbeeld wanneer de juffen in de picture staan.”

Instagram en pop-ups

Een webwinkel draaiende houden vraagt om een permanente communicatie. “Ik ben vooral actief op Instagram, hiermee creëer ik een band met klanten. Zij reageren op mijn story’s, stellen er vragen over, raken geïnteresseerd. Ik tel ongeveer 540 volgers, dat lijkt niet veel, maar om rendabel te zijn moet je er geen 10.000 hebben. Voorheen stond ik regelmatig op rommelmarkten, de jongste tijd mik ik vooral op pop-ups, onlangs nog in Nieuwkerken, het was fijn om er klanten fysiek te begroeten. Ik zou ook nog eens graag op de markt in Stekene staan, ik ben er ooit een jaar marktleidster geweest. Voor de rest doet de mond-aan-mond reclame zijn werk, naast ook collega’s en vriendinnen die regelmatig een bestelling plaatsen.”

Aan huis gebracht met de elektrische fiets

Bestellingen komen niet alleen uit de regio maar ook van verder weg in België tot in Nederland toe. “De policy is dat ik alles binnen de 20km aan huis breng, heel vaak met mijn elektrische fiets. Wat op de website staat, heb ik ook effectief aangekocht en ligt hier thuis opgeslagen. Ondertussen ben ik drie jaar bezig en de voorbije maand was de beste die ik ooit kende. Ik heb nog een vaste job, de webshop doe ik in bijberoep. De bedoeling is dat nog verder ga uitbreiden, mijn doelgroep wil ik verbreden naar volwassen vrouwen en mannen.” Je kan Veronique vinden op www.shopv-roo.be en op Instagram: shopv_roo.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings