17.1 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

Ticketverkoop Crammerock 2023 gaat van start, met onder andere Merol, Daan en Noel Gallagher op de affiche

Zaterdag 20 mei is om 10 uur de ticketverkoop gestart voor het Stekense festival Crammerock. In de aanloop dropte het festival alvast de eerste namen. Vorig jaar klopte het festival af op 36.000 bezoekers.

De namen die op dit moment gekend zijn voor vrijdag 1 september zijn Daan, Merol, Goose, Selah Sue en Dimension & USED. Als headliner heeft de festivalorganisatie Noel Gallagher’s High Flying Birds gepland op zaterdag 2 september. Ook SONS & Amber Broos komt die dag optreden.

‘Met een selectie van nieuwelingen, gevestigde waarden, nationaal & internationaal, pop, rock, singer-songwriters en enkele stevige dance-acts gaan we ook dit jaar opnieuw voor een veelzijdig en kwalitatief muziekprogramma,’ klinkt het bij de organisatie.

We gaan ook dit jaar voor een veelzijdig en kwalitatief programma

Ticketverkoop van start

De ticketverkoop is gestart, sinds enkele jaren kunnen Stekenaars daarvoor niet meer terecht in verschillende handelspunten of bij medewerkers van het festival. De ticketverkoop verloopt volledig online. De prijzen blijven democratisch, met een weekendticket aan €70.

De gouden raad aan Stekenaars blijft: wacht niet te lang met uw ticket aankopen. Elk jaar verkoopt het festival sneller uit. Lees hier onze analyse van het festival in 2022.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in