17.1 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

Dasj speelt de pannen van het dak in ’t Nief Veloken in Kemzeke

In het kader van Meimaand Muziekmaand vond deze avond een memorabel optreden plaats van de cultband Dasj in de Kemzeekse rock and roll tempel ’t Nief Veloken.

Ruim een half uur voor aanvang was het café van Joyka en Dieter afgeladen vol en keek de menigte reikhalzend uit naar hoe Dasj het ervan af zou brengen. Al van bij het eerste nummer was het duidelijk dat frontman Maarten en de overige bandleden in bloedvorm staken. Stevige pop met de focus op Nederlandstalige muziek. Het publiek kon de set duidelijk waarderen, dit smaakt naar meer. Ze worden dan wel een dagje ouder, Dasj leeft als nooit tevoren.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in