18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Stekense horeca in de kijker tijdens Meimaand Muziekmaand

De gemeente Stekene zet in mei de lokale horeca in de kijker. Tijdens Meimaand Muziekmaand kan je in de deelnemende horecazaken terecht voor een liveoptreden van lokale bands. De deelnemende horecazaken op Stekens grondgebied die live muziek programmeren in de maand mei ontvangen hiervoor een subsidie van maximum 300 euro.
‘Met dit initiatief willen we de lokale horeca ondersteunen en een duwtje in de rug geven’, verduidelijkt schepen van Lokale Economie Pieter De Witte. ‘Het is ook de ideale gelegenheid voor lokale muziekgroepen om op te treden én meteen ook nieuw leven in de legendarische kroegentocht te blazen’, voegt schepen van evenementen Gunter Van Campenhout toe.

Programma:

  • zaterdag 6 mei: The Aardvarks in café Het Anker – 20 uur
  • donderdag 11 mei: Dasj in ‘t Nief Veloken – 20.30 uur
  • zondag 14 mei: Rent To Rock in café De Oude Route – 15 uur
  • vrijdag 19 mei: Robby Silver & surprise act in café Brigand – 19 uur
  • vrijdag 26 mei: The Hometown Gamblers in café Bosdorp – 20.30 uur (opgelet: gewijzigde
    datum t.o.v. gedrukte flyer)
  • dinsdag 30 mei: Luke Albert Jr. in wzc Vlashof – 14 uur

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in