14.4 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

’t Nief Veloken en Gazet Van Stekene presenteren: Ellis Mane in concert op donderdag 16 februari om 20u00

Op donderdag 16 februari brengt Ellis Mane – het alter ego van Elisa De Pauw – twee sets van 30 minuten in ’t Nief Veloken in Kemzeke. Ellis Mane is een one woman band met elektrische gitaar, bas, drumpad en loopstation.

Geniet van gelaagde songs met karakter en soms een loeiend randje met invloeden van Courney Barnett, Eels en Black Box Revelation. Elise krijgt voor de gelegenheid muzikale ‘versterking’ van Michael Ghijs op sax.

Locatie: ’t Nief Veloken, Kemzekedorp 54, Kemzeke

Aanvang: 20.00 uur

Inkom: gratis

Organisatie: ’t Nief Veloken en Gazet Van Stekene

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in