23.3 C
Stekene
woensdag 31 mei 2023

Hartverwarmend en ontroerend concert door de leerlingen van d’Academie Podium in Stekene

FOTO: bever

In een afgeladen vol Gildenhuis genoten deze namiddag ouders, grootouders, broers en zussen van een prachtig concert door de leerlingen van d’Academie Podium, vestigingsplaats Stekene. Aansluitend volgde de proclamatie en een receptie aangeboden door het gemeentebestuur van Stekene.

Een zeer gevarieerde programmatie bracht voor elk wat wils: van uitvoeringen op trompet, dwarsfluit, viool, piano, klarinet en gitaar tot dans met als hilarisch hoogtepunt een toneelstuk ‘De vuile vork’ van Monty Python door de leerlingen van ‘Lab spreken en spelen’. Een vuile vork leidt tot een complete crisis in een restaurant, gewoonweg fantastisch. Stekene bulkt van het creatief talent.

FOTO: bever
FOTO: bever
FOTO: bever

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in