18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Kunst in Kemzeke: kers op de taart tijdens jaarmarkt op 10, 11 en 12 juni

Het belooft een druk jaarmarktweekend te worden in Kemzeke – Frank Deboosere garandeert mooi weer – met diverse activiteiten en evenementen. Een nieuw initiatief is een wandeling langs 36 werken van creatieve deelnemers, een organisatie van KIK: Kunst in Kemzeke. De kunstwerken staan opgesteld in het Oud Gemeentehuis, het centrum van Kemzeke maar vooral ook in de nieuwe Muziekwijk.

Vrijdag 10 juni om 17 uur opent het evenement met een wandeling op het parcours en aansluitend een receptie in d’ Oude School, op zaterdag 11 en zondag 12 juni kan je de wandeling maken tussen 10u00 en 18u00. De opbouw is gestart, de eerste buitenwerken staan opgesteld…

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in