13.6 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

King Glenn wint Big Brother 2024

EEN introductie is al niet meer nodig. Iedereen weet ondertussen dat Glenn van Himst uit Stekene de winnaar is van Big Brother 2024. Met het prijzengeld wil hij de droom van zijn vriendin waarmaken. 

Het was altijd al mijn droom geweest om mee te doen aan Big Brother. Het programma is op mijn lijf geschreven. Er ging een strenge casting aan vooraf. Pas een maand op voorhand wist ik dat ik geselecteerd was. Daaropvolgend viel er nog veel te regelen, met mijn werkgever bv.’ 

Steun van vriendin was doorslaggevend..

‘Mijn vriendin wist dat het mijn droom was om mee te doen aan Big Brother, ik was geselecteerd en het was nu of nooit. Ik heb enorm respect hoe zij de periode heeft doorgebracht, met de kids, enz. Nu is het mijn beurt om haar droom waar te maken. Met het gewonnen geld ga ik een mooie ring voor haar kopen en haar ten huwelijk vragen. Voor mezelf ga ik nog eens langs bij de tattoo shop. De kids zullen ook wel een verlanglijstje hebben.’  

Niet naast mijn schoenen lopen... 

‘Een bv voel ik mij niet, ik wil gewoon blijven doen. Soms is het wel raar dat mensen mij herkennen en op de foto willen. Er is wel vraag van de fans om nog iets te organiseren. Ik heb nog dagelijks contact met medebewoners. Het zou leuk zijn om samen een fan dag samen te stellen. Een Big Brother party bus ofzo die verschillende locaties bezoekt voor een meet & greet.’ 

Loving you is in my DNA... 

Big Brother was een ongelooflijk avontuur dat mij, mijn hele leven zal bijblijven. De fans, de adrenaline in de finale, de winst. Ik ben zo dankbaar dat ik dat allemaal mocht meemaken. Dikke merci aan iedereen. Ik ben nog niet volledig geland, dat zal wel komen als ik terug aan het werk ben. Terug de nacht in, maar dan niet om te feesten hé.‘ 

Onder voorbehoud:  

Op zaterdag 27 april 2024 komt de gedrukte versie van de Gazet Van Stekene uit. Bij deze is Glenn uitgenodigd om een acte de préséance te doen.  ‘Ik ga dat zeker eens bekijken, ik vraag thuis eerst of er niks gepland staat. Ik laat nog iets weten.’ 

GVS: Nogmaals van harte gefeliciteerd. Gruwelijk! 

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings