13.3 C
Stekene
woensdag 10 april 2024

Studio Hello: compleet grafisch aanbod

HELEN Lichtert is afkomstig van Verrebroek, via de liefde belandde ze in Stekene. Daar verbouwde ze samen met haar gezin een woning in de Potaardestraat 13 en baat er Studio Hello uit. 

De woning is nog in renovatiemodus. Voorlopig hangt er nog geen reclame of indicatiebord langs de straatkant. Ze denkt er zelfs aan om dit achterwege te laten wegens nu reeds te veel werk. Klanten vinden haar meestal langs de digitale weg of mond aan mondreclame. Helen combineert haar job als freelancer voor externe firma’s. De taakverdeling is nu half om half, in de toekomst wil ze meer voor Studio Hello werken. 

‘Studio Hello startte tijdens Corona. Ik tekende bouwplannen voor standenbouwfirma’s en dat viel toen compleet stil. Alsook mijn opdrachten voor interieurvormgeving namen af door de pandemie. Ik had reeds een grote stickerprinter en begon zo van thuis uit bestikkering voor auto’s en etalages te maken. Ook stoepborden waren mogelijk, enkel het drukken van spandoeken besteedde ik uit. De bal ging aan het rollen.’  

Van geboorte tot overlijden en alles daar tussenin. 

Het grafische gedeelte kwam pas later. Het ontwerpen van geboortekaartjes, huwelijkskaarten, enveloppen, menukaarten, naamkaartjes voor op de feestdis of voor aan doopsuiker te bevestigen. Het hele pakket is mogelijk. Elke gebeurtenis kan op maat gemaakt worden. 

‘Het geeft mij veel voldoening om samen met de klant een idee uit te werken. Het is een eer om een deel van hun verhaal mee in te kleuren. Het eindresultaat is sowieso uniek. Door naar elkaars ideeën te luisteren ontstaat er een dynamiek die naar verrassende invalshoeken leidt. Klant en uitvoerder ondersteunen elkaar. Ook kleinere opdrachten als visitekaartjes en logo ontwerp neem ik graag aan.’ 

Oeps, het is een meisje. 

‘Dat dit geen saai werk is bewijst volgende anekdote. Er kwam een jong koppeltje langs, ze verwachtten een zoontje. Het geboortekaartje, stickers en labeltjes waren in ‘jongensstijl’ opgemaakt en de naam was reeds beslist. Dan volgt de bevalling en je raadt het al. Alles kon in ijltempo opnieuw gedaan worden. Dan raast de adrenaline, op 2 dagen tijd was alles ’meisjesproof”. Dat zijn wel zaken die bijblijven.’

studiohello.be

Instagram studiohello.be

Quote:

‘Dingen bedenken in mijn hoofd en ze daarna tot leven brengen, daar sta ik met plezier voor op! 

Helen Lichtert 

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings