15.6 C
Stekene
woensdag 10 april 2024

Jeffrey Van Vyve uit Klein-Sinaai  is ‘Sales manager of the year’

Jeffrey Van Vyve (46) uit Klein-Sinaai werd eind november 2023 bekroond als ‘Sales manager of the year’ voor de provincie Oost-Vlaanderen, één van de categorieën van de Leadbox Sales Awards. ‘Ik ben hard voor de zaak maar zacht voor de mensen.’

‘Ik ben sinds twee jaar actief bij IS4U, een bedrijf binnen de Cronos groep uit Kontich. Wij helpen bedrijven om op een creatieve en kwaliteitsvolle manier om te gaan met de mogelijkheden van nieuwe technologieën binnen cybersecurity. Op die manier kunnen ze het maximale halen uit bestaande investeringen en ontdekken ze nieuwe technologische opportuniteiten. Onze klanten zijn onder meer overheden, banken en telecomoperatoren.’

Na z’n studies belandde Jeffrey voor zijn eerste job bij Belgacom. ‘Ik bleef er zes jaar. Eerst was ik aan de slag op het callcenter als operator. Ik groeide er later door naar de functie van accountmanager. In een volgende carrièrestap was ik sales director bij telecompartner ARC in Antwerpen. Na dertien jaar maakte ik de overstap naar de Cronos-groep. Ik stuur het ganse sales en marketingteam aan.’

Peoplemanager

‘Voor de Award was ik genomineerd door collega’s, klanten en leveranciers. Ik ben trots op de Award maar beschouw het niet als mijn eigen verdienste, het is een bekroning voor ons ganse team. Ik ervaar het vooral als een waardering voor ons werk. Ik omschrijf mezelf als een people manager ‘hard voor de zaak, zacht voor de mensen’.’

‘Ik heb altijd goede leermeesters gehad waar ik veel van opstak, die ervaring geef ik nu door. Voor mij komt het er op aan om als team een eigen identiteit te creëren, ambitie tonen is daarbij een voorwaarde. Ik ben ervan overtuigd dat er steeds groeimogelijkheden zijn voor iedereen. Met mijn kennis bied ik daarbij de nodige ondersteuning. Voor de komende jaren zie ik volop uitdagingen bij de IS4U, er ligt nog veel werk op de plank.’

Goed leven in Stekene

Jeffrey is een druk bezet man, zijn schaarse vrije tijd gaat voornamelijk uit naar zijn gezin. ‘Ik ben getrouwd met Isabelle De Cock, dochter van voormalig schooldirecteur Etienne De Cock uit de Kiekenhaag. Na onze studies zijn we in Gent blijven ‘plakken’. Zelf ben ik afkomstig van Brugge, maar omwille van het werk verhuisden we terug naar de geboortestek van Isabelle. In Klein-Sinaai bouwden we een huis. Het is hier rustig, we kijken uit op de natuur. Na drie jaar centrum Gent, bracht dit ons een enorme rust!’

‘Zoveel als mogelijk tracht ik onze twee kinderen te begeleiden in hun hobby’s, paardrijden en voetbal. Ik het weekend betekent dit vaak het vervoer naar wedstrijden, ook buiten de regio. Maar uiteraard gaan hun studies voor. Klein-Sinaai is een toffe gemeenschap waar altijd wat te doen is. Neen, de verhuis naar 9190 heb ik me zeker nog niet beklaagd.’

Quote:

‘Ik ben trots op de Award maar beschouw het niet als mijn eigen verdienste alleen maar als een bekroning voor mijn ganse team.’

Jeffrey Van Vyve

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings