19.2 C
Stekene
zondag 16 juni 2024

Kamelelektro: een bedrijf geboren vanuit passie

ER is een gezegde: als je doet waar je van houdt, is het alsof je nooit werkt. Dat is helemaal van toepassing op Kamila Gacek die van haar passie haar werk maakte.

‘Ik kom uit Polen en woon sinds december 2010 in België en sinds december 2015 in Kemzeke. Ik ben zelfstandige moeder van Jan en zelfstandig elektricien. Ik kwam naar België met mijn ex-man. Eerst woonden we in Brussel, verhuisden nadien naar Lokeren, later kochten we een appartement in Kemzeke.’

‘Ik ben architect van opleiding, maar durfde niet om dit beroep uit te oefenen toen ik in België aankwam. Enkel in schoonmaaksector was er een job vrijwel onmiddellijk beschikbaar. Maar ik beschouwde het als een overgang, ik zocht iets anders voor mezelf.’

Hoe kwam je op het idee van een eigen elektriciteitsbedrijf?

‘Mijn appartement had een goedgekeurde en theoretisch volledig werkende installatie, maar liet in de praktijk te wensen over. Ik ben van nature een leergierig persoon, dus ik begon na te gaan waarom en hoe het zou moeten werken en stap voor stap corrigeerde en breidde ik alles uit. Mijn installatie is ondertussen vernieuwd: de zekeringkast met één rij telt nu vier rijen en is conform de nieuwe AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties). Ik kreeg het gewenste resultaat en maakte toen de klik om er professioneel mee verder te gaan. Het schonk me veel plezier.’

‘Ik ben niet iemand die in de staat is om de hele dag op kantoor te werken, het put mij uit. Fysiek werk integendeel, geeft mij voldoening en energie, ook als ik soms doodmoe ben.’

Heb je ondertussen bijscholingen gevolgd?

‘Ik heb verschillende opleidingen gevolgd bij onder meer CVO Fokus, Syntra, Furbo, RESCert voor zonnepanelen en Niko Home Control. Ik breid mijn kennis zoveel mogelijk uit en ben een echte voorstander van duurzame technieken. Cursus voor laadpalen heb ik al gevolgd, ik zou graag nog warmtepompen en ventilatiesystemen leren plaatsen. Twee dagen per week als mijn zoon bij zijn vader is, heb ik de tijd om volop te profiteren van het opleidingsaanbod. Ik werk nu vooral in onderneming. We werken daar op grotere projecten dan wat ik voorlopig zelf kan krijgen dus ik leer nog altijd iets bij.’

Ik ben erg benieuwd met welk problemen ik bij jou terecht kan? Stel ik koop een huis om te renoveren en de elektriciteit moet vervangen worden.

‘Voor het project maak ik gebruik van Trikker, een professioneel tekenprogramma voor situatieschema’s van elektrische installaties. Daarna voer ik de volledige installatie uit (slijpen, kappen, kabels leggen,…), inclusief de domotica indien gewenst.’

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

‘Ik zou graag meer voor mijn eigen klanten kunnen werken en in de toekomst, wie weet, misschien mijn eigen onderaannemers in de dienst kunnen nemen.’

info@kamelelektro.be

Kemzekestraat 36/2

Kemzeke

Quote:

‘Ik ben architect van opleiding en van nature een leergierig persoon. Een eigen onderneming schenkt me veel voldoening.’

Kamila Gacek

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings