13.5 C
Stekene
zaterdag 18 mei 2024

Toekomst Klasseslager De Looze-Maes is verzekerd!

Op 1 januari 2024 dragen Marc De Looze en zijn vrouw Greetje Maes hun welbekende slagerij op de Heikant in Stekene over. Ze kunnen op beide oren slapen want de zaak wordt verdergezet door Kim Temmerman, al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht in de winkel, en haar man Steven Vanacker. Van harte proficiat met de overname en veel succes!

‘Na de handelsschool volgde ik de opleiding beenhouwerij aan de PIVA in Antwerpen, maar eigenlijk leer je het vak pas in de praktijk, alles draait om ervaring. In 1988 zijn we hier gestart met een kleine slagerij, in de loop der jaren hebben we de winkel, de werk- en opslagruimtes fors uitgebreid,’ vertelt Marc.

Van A tot Z

‘Ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Van bereide gerechten en een 40-tal salades tot charcuterie en uiteraard vers vlees. We hebben alle lekkers voor de BBQ en gourmet naast diverse broodsoorten. We kiezen er altijd voor om alles zelf te bereiden, het ganse verwerkingstraject gebeurt nog in eigen huis van A tot Z. Al 35 jaar lang werken we samen met dezelfde leveranciers voor zowel runderen als varkens. Via rails worden de runderen tot in de frigo’s gebracht. Goed breken, uitbenen en verdelen van een rund betekent de basis van een kwaliteitsvol product.’

‘Voedselveiligheid is voor ons cruciaal. Vanuit het FAVV (Federaal Agentschap Voedsel Veiligheid) worden de strengste normen en reglementen voorgeschreven. Om die reden zijn we steeds blijven investeren, onder meer alle werkplaatsen zijn voorzien van inox wanden.’

Webshop

‘Ondertussen zijn er een 17-tal medewerkers actief, inclusief flexiwerkers en studenten. Onze grootste motivatie zijn tevreden klanten, daar doen we het voor, elke dag weer met een glimlach op de mond. We hebben een zeer groot klantenbestand opgebouwd, zowel uit Stekene maar ook van ver daarbuiten tot in Nederland toe. Mensen waarderen onze eerlijke, ambachtelijke aanpak. Naast de directe aankoop in de winkel kunnen klanten eveneens bestellen via de webshop. Dat is een succesverhaal, we hebben er onze handen mee vol. We zijn voorts actief op facebook en Instagram.’

Vertrouwen in de toekomst

‘We zijn superblij dat onze zaak in goede handen blijft. Met 20 jaar ervaring kent Kim het reilen en zeilen op haar duimpje, ze startte als weekend student en groeide uit tot één van de vertrouwde gezichten in de zaak. Ook haar man Steven is hier al vier jaar lang actief. Zowel voor de klanten als de medewerkers verandert er niks, het concept blijft behouden. We wensen Kim en Steven alle succes toe.’

E-Konstrukt

Marc De Looze denkt overigens nog lang niet aan zijn pensioen, integendeel. ‘Ik ga verder met het vastgoed (projectontwikkeling) bedrijf E-Konstrukt, dat ondertussen ook al tien jaar bestaat.’

www.slagersonline.be

Quote

‘We zijn superblij dat onze zaak in vertrouwde handen blijft.’

Marc De Looze

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings