16.1 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

The elements of Firo: schoonheid in alle vormen

In de Boswegel 35 in Stekene runt Lena De Witte een schattige winkel vol kindermode en accessoires waar mama’s en papa’s graag langskomen. Tegelijkertijd wil Lena jonge ouders een hart onder de riem steken en biedt ze haar luisterend oor aan.

‘Mijn persoonlijk verhaal staat niet los van hoe mijn winkel gegroeid is. Ik kende vorig jaar een moeilijke zwangerschap en na de bevalling van mijn tweede kindje verzeilde ik een postnatale depressie. Ik zat er helemaal door, kon moeilijk nee zeggen, nam teveel hooi op mijn vork. Die moeilijke periode werkte als een spiegel en dwong om naar mezelf te kijken. Gedurende vier jaar had ik met grote passie mijn eigen schoonheidssalon gehad maar deze periode moest ik afsluiten en nieuwe wegen opzoeken. Dat is uiteraard niet evident.’

Energie

‘Ik ging op zoek naar waar mijn passie momenteel uitgaat en waar ik energie van krijg. Schoonheid en zorg voor kinderen zijn altijd al een trigger geweest voor mij en op die manier ontstond het idee om een winkel te openen met kleding en verzorgingsproducten voor de kleinsten (0-4 jaar) en hun ouders: armbandjes/kettingen, knuffeldoekjes, speelgoed & accessoires, bijtringen en speenkoorden, verwennerij voor mama en gepersonaliseerde cadeaus.’

‘Ik kies voor kwalitatieve en betaalbare producten waaronder schoonheidsproducten van Germaine de Capuccini’. Alle producten zijn ook verkrijgbaar via mijn webshop. Sporadisch sta ik pop-up evenementen, ik was aanwezig op de braderij in De Klinge. Ik kies er bewust voor om mijn winkel en webshop rustig op te bouwen, ik wil mezelf niet voorbij hollen. Iedereen is van harte welkom op afspraak.’

Eigen ervaring delen

‘De winkel is belangrijk voor mij, maar het vertelt slechts een deel van het verhaal. Ik post regelmatig een blog en via facebook en Instagram breng ik mijn gevoelens en gedachten naar buiten. In onze maatschappij vinden we het ‘normaal’ dat jonge moeders na drie maanden weer gaan werken. Ik heb het gevoel dat we soms geleefd worden en dat we geen tijd meer hebben om stil te staan bij onze kinderen en onszelf, vaak is er geen ruimte meer voor zelfzorg. In de winkel en daarbuiten ga ik graag het gesprek aan met jonge ouders, ik deel tips uit eigen ervaring. Op die manier creëren we een band waar we allemaal beter van worden.’

www.theelementsoffiro.be

Quote:

‘Mijn persoonlijk verhaal staat niet los van hoe mijn winkel gegroeid is.’

Lena De Witte

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings