16.1 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

Atletiekpiste loopt vol voor de Scholencross

Ruim 2000 jonge atleten gingen dinsdag 3 oktober van start in de jaarlijkse scholencross voor de Stekense lagere scholen. Tel daarbij de honderden supporters die hun (klein)kinderen kwamen aanmoedigen en je hebt het recept voor een geslaagde namiddag. Enkel de zon liet het af en toe afweten maar dat kon de pret niet drukken.

Jongens en meisjes van het eerste tot en met het zesde leerjaar startten in twaalf verschillende reeksen en liepen naargelang de leeftijd tussen de 600 en de 1000 meter op en rond de atletiekpiste. Deelnemen was ook hier even belangrijk als winnen maar voor de ereplaatsen werd keihard geknokt, en die werden beloond met een prachtige bronzen, zilveren of gouden medaille.

Nr.Naam + VoornaamSchool
1e leerjaar meisjes
1Verbraken Féline7-Sprong
2Deleu SamBS Tuimelaar
3Leenaert Alyssa3 Beuken
1e leerjaar jongens
1Merckx StanGBS Reynaerdijn
2De Nys MathisGBS Reynaerdijn
3Van Poucke Zayne3 Beuken
2e leerjaar meisjes
1De Wolf NilaTuimelaar
2Wuytack Suzanne7-Sprong
3Peel Laure3 Beuken
2e leerjaar jongens
1Lebo Van der SteichelToermalijn
2Neels VinceDe Zonnebloem
3Van Hecke Liam3 Beuken
3e leerjaar meisjes
1Thoen FennaToermalijn
2Tacken LiseDe Molenberg
3Absultan RaimasDe Molenberg
3e leerjaar jongens
1Raes EmilToermalijn
2Campo van den Brande DelanoGBS Reynaerdijn
3Eguavoen VictoryVBS Tuimelaar
4e leerjaar meisjes
1Merckx LaureVBS Toermalijn
2Van Den broeck HeloïseGBS Reynaerdijn
3Quirynen LouiseDe 3 Beuken
4e leerjaar jongens
1Meerschaert Tibo7-Sprong
2Thoen MattiToermalijn
3Wens JuulDe 3 Beuken
5e leerjaar meisjes
1Noens CharlotteToermalijn
2Van Overloop JunneToermalijn
3De Maeyer JulietteVBS Tuimelaar
5e leerjaar jongens
1Mouton CésarToermalijn
2den Doelder BasZonnebloem
3Raes ArneToermalijn
6e leerjaar meisjes
1Vereecken JulineToermalijn
2Cardona Correa Céleste7-Sprong
3Jacobs HelenaDe Zonnebloem
6e leerjaar jongens
1Ottomer JoachimToermalijn
2Van Belleghem JayBS De Molenberg
3Van Daele ThijsToermalijn

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings