19.8 C
Stekene
donderdag 20 juni 2024

‘Klanten zijn mijn spiegels’

AL van in haar jeugdjaren wist Ketty Vanden Broucke (47) uit Kemzeke dat ze over spirituele gaven beschikte. Als ‘Spiritueel Life Coach’ geeft Ketty sinds 2017 haar kennis graag door aan iedereen die meer uit het leven wil halen.

‘Toeval bestaat niet, niets gebeurt zomaar. Als kleuter was ik met mijn ouders ooit onderweg met de auto. Op de één of andere manier ‘voorvoelde’ ik dat we betrokken gingen raken bij een ongeval en het gebeurde ook helaas. Zo waren er verschillende ‘voorvallen’ die me overtuigden van de kracht van het intuïtieve. Ik kwam in contact met een vrouw die me introduceerde in de wereld van kaartleggen, verdiepte me in tarot en volgde diverse opleidingen bij onder andere het spiritueel centrum Stepping Stones. Zo werd ik sterker om mijn ervaringen door te geven.’

Met haar opleiding secretariaat talen was Ketty actief in de bewakingssector en 12 jaar hotelreceptioniste, maar ze voelde er zich nooit echt op haar plaats. ‘Via een channeling sessie – het in contact treden met een overleden dierbare of spirituele gids – werd ik opgemerkt door de makers van het televisie programma ‘Long Island Medium’ van TLC. VTM wou er een Nederlandstalige versie van maken, ik kreeg een voorstel om mee te werken. Maar helaas werd het programma om financiële redenen alsnog afgevoerd. Niettemin opende dit voor mij deuren en raakte ik ervan overtuigd om als ‘Spiritueel Life Coach’ te starten.’

Intuïtief kaartleggen

‘Ik bied verschillende opleidingen en sessies aan, in kleine groepen van maximaal 6 personen. In het eerste jaar ‘Opleiding spirituele coach’ komen onder meer magie, hekserij, energieën, werken met kaarten en pendelen, met zowel een theoretisch als praktisch luik aan bod. We maken ook mala’s. De mala wordt binnen het boeddhisme gebruikt als gebedssnoer tijdens het zingen van de mantra’s. In een vervolgopleiding onderzoeken we welke gaven ieder van ons heeft. Ook het gebruik van edelstenen en kristallen schedels, zelf kaarten maken en meditatie staan op het programma.’

Een tweede opleiding betreft ‘Intuïtief kaartleggen’, zowel bij Ketty thuis als online. ‘De opleiding duurt 10 weken, ik baseer me hierbij op Marie-Anne Lenormand, de beroemde Franse helderziende en kaartlegster die onder meer het huwelijk, de kroning maar ook de val van Napoleon Bonaparte voorspelde.’

Spirituele weekends

Om het beeld compleet te maken: ook tarotopleidingen en cursussen rond ‘leren loslaten en vertrouwen’ zitten in het aanbod van Ketty. ‘Daarnaast organiseer ik 4 kaar per jaar ‘Spirituele weekends’ bij ‘Eigentijdserf’ in het Nederlandse Westelbeers. Het zijn zowel ontspannende als intensieve dagen rond innerlijke versterking, rouwverwerking, omgaan met gevoelens, verwijderen van littekens en trauma’s. Iedere keer weer is het een zoektocht naar het spirituele met meditatiesessies en gesprekken. De belangstelling hiervoor is zeer groot.’

Mensen zien groeien

Ketty haalt het beste bij haar ‘klanten’ naar boven. ‘Ik zie mensen groeien, ze krijgen terug energie. Het vergt wel een enorme inzet, inleven in een andere persoon vraagt het uiterste. Ik word dikwijls geconfronteerd met gekwetste mensen die op zoek zijn naar hun eigenwaarde. Maar door mijn ervaringen en mensen te doen vertrouwen op hun intuïtieve gevoelens creëer ik een positieve vibe. We leren van elkaar, ik zeg altijd: ‘klanten zijn mijn spiegels.’

Quote: ‘Ik zie mensen groeien, ze krijgen terug energie.’

Ketty Vanden Broucke

Medium.ketty@gmail.com

Facebookpagina: Spiritueel Life Coach Ketty

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings