12 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

‘Klanten zijn mijn spiegels’

AL van in haar jeugdjaren wist Ketty Vanden Broucke (47) uit Kemzeke dat ze over spirituele gaven beschikte. Als ‘Spiritueel Life Coach’ geeft Ketty sinds 2017 haar kennis graag door aan iedereen die meer uit het leven wil halen.

‘Toeval bestaat niet, niets gebeurt zomaar. Als kleuter was ik met mijn ouders ooit onderweg met de auto. Op de één of andere manier ‘voorvoelde’ ik dat we betrokken gingen raken bij een ongeval en het gebeurde ook helaas. Zo waren er verschillende ‘voorvallen’ die me overtuigden van de kracht van het intuïtieve. Ik kwam in contact met een vrouw die me introduceerde in de wereld van kaartleggen, verdiepte me in tarot en volgde diverse opleidingen bij onder andere het spiritueel centrum Stepping Stones. Zo werd ik sterker om mijn ervaringen door te geven.’

Met haar opleiding secretariaat talen was Ketty actief in de bewakingssector en 12 jaar hotelreceptioniste, maar ze voelde er zich nooit echt op haar plaats. ‘Via een channeling sessie – het in contact treden met een overleden dierbare of spirituele gids – werd ik opgemerkt door de makers van het televisie programma ‘Long Island Medium’ van TLC. VTM wou er een Nederlandstalige versie van maken, ik kreeg een voorstel om mee te werken. Maar helaas werd het programma om financiële redenen alsnog afgevoerd. Niettemin opende dit voor mij deuren en raakte ik ervan overtuigd om als ‘Spiritueel Life Coach’ te starten.’

Intuïtief kaartleggen

‘Ik bied verschillende opleidingen en sessies aan, in kleine groepen van maximaal 6 personen. In het eerste jaar ‘Opleiding spirituele coach’ komen onder meer magie, hekserij, energieën, werken met kaarten en pendelen, met zowel een theoretisch als praktisch luik aan bod. We maken ook mala’s. De mala wordt binnen het boeddhisme gebruikt als gebedssnoer tijdens het zingen van de mantra’s. In een vervolgopleiding onderzoeken we welke gaven ieder van ons heeft. Ook het gebruik van edelstenen en kristallen schedels, zelf kaarten maken en meditatie staan op het programma.’

Een tweede opleiding betreft ‘Intuïtief kaartleggen’, zowel bij Ketty thuis als online. ‘De opleiding duurt 10 weken, ik baseer me hierbij op Marie-Anne Lenormand, de beroemde Franse helderziende en kaartlegster die onder meer het huwelijk, de kroning maar ook de val van Napoleon Bonaparte voorspelde.’

Spirituele weekends

Om het beeld compleet te maken: ook tarotopleidingen en cursussen rond ‘leren loslaten en vertrouwen’ zitten in het aanbod van Ketty. ‘Daarnaast organiseer ik 4 kaar per jaar ‘Spirituele weekends’ bij ‘Eigentijdserf’ in het Nederlandse Westelbeers. Het zijn zowel ontspannende als intensieve dagen rond innerlijke versterking, rouwverwerking, omgaan met gevoelens, verwijderen van littekens en trauma’s. Iedere keer weer is het een zoektocht naar het spirituele met meditatiesessies en gesprekken. De belangstelling hiervoor is zeer groot.’

Mensen zien groeien

Ketty haalt het beste bij haar ‘klanten’ naar boven. ‘Ik zie mensen groeien, ze krijgen terug energie. Het vergt wel een enorme inzet, inleven in een andere persoon vraagt het uiterste. Ik word dikwijls geconfronteerd met gekwetste mensen die op zoek zijn naar hun eigenwaarde. Maar door mijn ervaringen en mensen te doen vertrouwen op hun intuïtieve gevoelens creëer ik een positieve vibe. We leren van elkaar, ik zeg altijd: ‘klanten zijn mijn spiegels.’

Quote: ‘Ik zie mensen groeien, ze krijgen terug energie.’

Ketty Vanden Broucke

Medium.ketty@gmail.com

Facebookpagina: Spiritueel Life Coach Ketty

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in