17.1 C
Stekene
zaterdag 18 mei 2024

Jana Six doet je onderneming groeien

DRIE jaar geleden startte Jana Six (27) uit de Hellestraat met haar onderneming Six Media Lab. Haar doel: ondernemingen laten groeien via het creëren van content op social media, het aanbieden van online groepsprogramma’s en chats, 1-1 online sessies, masterclasses en ondernemerswandelingen.

‘Ik studeerde handelswetenschappen aan de UGent en behaalde een master in Marketing, Sales & Retail. Dat ik ooit een bedrijf zou oprichten stond in de sterren geschreven. Mijn studie en ervaringen als influencer waren de opmaat om mijn kennis en ervaring door te geven.’

De belangrijkste doelgroep van Jana waren in eerste instantie personal- en lifestyle coaches. ‘Maar zoetjesaan vinden steeds meer ondernemingen de weg naar Six Media Lab. Mijn target is om bedrijven te doen groeien door het aantrekken van meer klanten via berichten op social media. Lang niet alle ondernemingen onderkennen de kracht van social media, ik reik hen tools, tricks & tips aan. Ik bied hiervoor online chatsessies aan zowel via groepsprogramma’s als individueel, en dit voor korte of langere termijn. De reacties van ‘klanten’ zijn overwegend zeer positief, vooral ook omdat ze hun omzet gevoelig zien stijgen. In online masterclasses focus ik dan weer specifiek op de uitbouw van een onderneming en methoden om de omzet te verhogen.’

Ondernemerswandeling

Jana is steeds op zoek om ondernemers op een originele manier te verbinden. ‘Ik startte vorig jaar met ondernemerswandelingen. Het opzet is om in een ontspannen sfeer met gelijkgestemden ideeën en gedachten uit te wisselen. Mekaar ontmoeten is niet meer zo evident, met mijn ondernemerswandelingen creëer ik een laagdrempelig gebeuren waarbij luisteren naar elkaar primeert. Wij starten steeds aan de kerk van Hellestaat en wandelen hier langs de prachtige, bosrijke omgeving.’

Luisteren naar klanten

‘Als jonge coach wil ik vooral nog veel bijleren. Goed luisteren naar klanten is een voorwaarde. Op hun vragen tracht ik in te spelen met mijn kennis over de opportuniteiten van social media, voor heel wat starters en gevestigde ondernemingen is dit nog een onontgonnen terrein. Ik grijp daarbij terug naar mijn eigen ervaringen. Vroeger had ik last van faalangst, durfde mezelf moeilijk te verkopen, ik moest over een drempel heen. Dat patroon herken ik ook vaak bij ondernemers: belemmerende gedachten die groei in de weg staan. Door daarover in gesprek te gaan ontstaan nieuwe inzichten. Dat inspireert mij.’

Quote: ‘Ik ben steeds op zoek om ondernemers op een originele manier met elkaar te verbinden.’

Jana Six

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings