14.9 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

Unieke webshop voor logopedisten

Nathalie Wargny, zaakvoerster van de logopedische praktijk Waaszinnig uit Kemzeke, ontwikkelde een webshop met materiaal voor de logopedist in Vlaanderen of Nederland. Geen therapiemateriaal, wel leuke hebbedingen voor de logopedist.

‘Het is een uniek concept, voor zover we weten zijn wij de enige aanbieder in de sector,’ vertelt Nathalie. ‘De voornaamste doelgroep zijn de logopedisten zelf. Maar ook studenten logopedie behoren tot ons cliënteel, soms kopen zij iets voor zichzelf of soms een cadeautje voor een stagementor. Ook cliënten, collega’s, familie, vrienden,… van logopedisten kunnen fijne (bedanking) cadeautjes vinden bij ons voor de logopedist in hun leven.

Eerlijk bedrijf

‘Het gamma bestaat momenteel uit 15 producten, allemaal logopedie gerelateerd. Het betreft onder meer een logopedistenagenda, een houten basisstempel, inkt om de stempel bij te inkten, stickers met woordmopjes, een handtas met een logopedistensleutelhanger, koffiemok met quote, een drinkfles met opschrift, een poster met een geluidsgolf erop van het woord ‘logopedie’, enz. ‘Wij zijn een eerlijk bedrijf, voor en door logopedisten. Alle producten komen voort uit eigen originele ideeën en worden gemaakt in samenwerking met Belgische leveranciers. Op 11 december 2022 bestaan wij reeds 1 jaar.’

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in