10.7 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

Kemzeke heeft opnieuw een buurtsupermarkt

Goed nieuws voor de inwoners van Kemzeke en passanten op de N403: op woensdag 1 februari 2023 opende ‘Shop & Go Panos’ Kemzeke opnieuw zijn deuren. In augustus 2022 werd het ‘oude’ gebouw volledig afgebroken en in de plaats kwam een gloednieuwe winkel met een verkoopoppervlakte van 140m² tegenover voorheen 100m².

Met de sluiting van de Delhaizevestiging enkele maanden geleden verschraalde het winkellandschap in Kemzeke nog verder. Buiten een bakker en een beenhouwer en nog twee ‘dag/nachtwinkels’ was het aanbod zeer beperkt. De tijdelijke ‘sluiting’ van ‘Shop & Go Panos’ kwam daar nog eens bovenop maar is nu gelukkig verleden tijd, Kemzeke is een buurtsupermarkt rijker. ‘We zijn hier inmiddels 12 jaar aanwezig op een zeer aantrekkelijke locatie. De vraag naar een uitgebreider aanbod was groot, de reden om ons assortiment fors uit te breiden,’ vertelt zaakvoerster Anne Ryckaert. Anne is een succesvolle onderneemster met nog drie andere ‘Shop & Go Panos’ winkels in Sint-Niklaas, Lokeren en Gent.

Laagdrempelige super

‘In onze bakkerij wordt alles ter plaatse vers gebakken. Gans de dag door zijn er broodjes, slaatjes, warme snacks en desserts verkrijgbaar. Ook opwarmmaaltijden zitten in ons assortiment naast charcuterie en voorgesneden groenten. We profileren ons als een laagdrempelige buurtsuper met een vriendelijke bediening en service. Klanten moeten zich welkom voelen, daarom creëren we een warme en gezellige sfeer. De inrichting, de uitstraling van de winkel en het brede assortiment dragen bij tot een aangename beleving. De ‘nieuwe’ winkel ligt dieper op de site zodat er meer ruimte vrijkwam voor het benzinestation met 4 pompen, wat de veiligheid en de parkeermogelijkheden vergroot. De winkel is 7/7 open van 5u30 tot 20u00, in het weekend en op feestdagen van 7u00 tot 18u00.’

Gezocht: parttime of fulltime medewerkers

‘Ik kan rekenen op een zeer gemotiveerd en enthousiast team, zij vormen het hart van de winkel. Maar we zijn nog steeds op zoek naar zowel parttime als fulltimemedewerkers of flexjobs. In overleg kunnen we een uurrooster vastleggen,’ besluit Anne Ryckaert.

Solliciteren kan via: solliciteren@cpt-bvba.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in