15.1 C
Stekene
zaterdag 18 mei 2024

Kemzeke heeft opnieuw een buurtsupermarkt

Goed nieuws voor de inwoners van Kemzeke en passanten op de N403: op woensdag 1 februari 2023 opende ‘Shop & Go Panos’ Kemzeke opnieuw zijn deuren. In augustus 2022 werd het ‘oude’ gebouw volledig afgebroken en in de plaats kwam een gloednieuwe winkel met een verkoopoppervlakte van 140m² tegenover voorheen 100m².

Met de sluiting van de Delhaizevestiging enkele maanden geleden verschraalde het winkellandschap in Kemzeke nog verder. Buiten een bakker en een beenhouwer en nog twee ‘dag/nachtwinkels’ was het aanbod zeer beperkt. De tijdelijke ‘sluiting’ van ‘Shop & Go Panos’ kwam daar nog eens bovenop maar is nu gelukkig verleden tijd, Kemzeke is een buurtsupermarkt rijker. ‘We zijn hier inmiddels 12 jaar aanwezig op een zeer aantrekkelijke locatie. De vraag naar een uitgebreider aanbod was groot, de reden om ons assortiment fors uit te breiden,’ vertelt zaakvoerster Anne Ryckaert. Anne is een succesvolle onderneemster met nog drie andere ‘Shop & Go Panos’ winkels in Sint-Niklaas, Lokeren en Gent.

Laagdrempelige super

‘In onze bakkerij wordt alles ter plaatse vers gebakken. Gans de dag door zijn er broodjes, slaatjes, warme snacks en desserts verkrijgbaar. Ook opwarmmaaltijden zitten in ons assortiment naast charcuterie en voorgesneden groenten. We profileren ons als een laagdrempelige buurtsuper met een vriendelijke bediening en service. Klanten moeten zich welkom voelen, daarom creëren we een warme en gezellige sfeer. De inrichting, de uitstraling van de winkel en het brede assortiment dragen bij tot een aangename beleving. De ‘nieuwe’ winkel ligt dieper op de site zodat er meer ruimte vrijkwam voor het benzinestation met 4 pompen, wat de veiligheid en de parkeermogelijkheden vergroot. De winkel is 7/7 open van 5u30 tot 20u00, in het weekend en op feestdagen van 7u00 tot 18u00.’

Gezocht: parttime of fulltime medewerkers

‘Ik kan rekenen op een zeer gemotiveerd en enthousiast team, zij vormen het hart van de winkel. Maar we zijn nog steeds op zoek naar zowel parttime als fulltimemedewerkers of flexjobs. In overleg kunnen we een uurrooster vastleggen,’ besluit Anne Ryckaert.

Solliciteren kan via: solliciteren@cpt-bvba.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings