18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Stekene stelt toeristisch programma 2023 voor met ontbijt/lunchwandeling

Op zondag 26 februari wordt het startschot gegeven van het toeristisch programma 2023. Die dag start de eerste activiteit van het jaar, een winterse ontbijt/lunchwandeling. En dat is lang niet alles. Stekene telt heel wat mooie en unieke plekjes om te ontdekken. Het volledige toeristische aanbod voor 2023 is terug te vinden in de jaarbrochure.

“Het programma is een mooie mix van wandelingen, al dan niet gegidst, een fietszoektocht en zelfs peddelen op de Stekense vaart. Ook bieden we een ruim aanbod aan (historische) groepsuitstappen
aan”, zegt schepen van Toerisme Heidi Van Gaever fier.

Raadpleeg het volledige aanbod op www.stekene.be of in de brochure, die gratis te verkrijgen is in het gemeentehuis, in de Toeristische Infopunten (Dorpsstraat 3 en de inkomhal van Het Zomerhuis) en in de bibliotheek.
Inschrijven voor de activiteiten kan via het Infopunt Toerisme in de Dorpsstraat, maar kan ook telefonisch op het nummer 03 790 03 67 of via e-mail naar toerisme@stekene.be.

“Voor de winterse wandeling met een heerlijk en uitgebreid luxebuffet (ontbijt of lunch), kan je nog inschrijven tot en met 22 februari. Je kiest of je inschrijft voor groep 1 (met ontbijt om 8.30 uur) of voor groep 2 (met lunch om 12 uur)”, deelt schepen Van Gaever nog mee.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in