19.2 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

CD&V, Groen en Vooruit richten nieuwe politieke beweging 9190.nu op in Stekene

CD&V, Groen en Vooruit slaan de handen in elkaar en richten in Stekene de nieuwe politieke beweging 9190.nu op. Tijdens de komende maanden zullen de drie partijen samen met hun leden en sympathisanten een gemeenschappelijk programma uittekenen.

‘9190.nu profileert zich als een laagdrempelige, open lijst die aan iedereen die zich verbonden voelt, de kans geeft om zich op gemeentelijk vlak mee te engageren voor een geloofwaardig alternatief. Samen willen we campagne voeren voor een warm en verbindend klimaat, voor een integer bestuur dat gebaseerd is op samenwerking en inspraak. 9190 is de postcode die ons allemaal verbindt en ‘nu’ wijst op de daadkracht van onze samenwerking. 9190.nu is niet bedoeld als een eenmalige samenwerking maar als een duurzaam project voor de toekomst van Stekene,’ zeggen Carl Ivens (Groen), Thomas Rollier (CD&V) en Christophe Creve (Vooruit).

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in