18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Buurtsupermarkt ‘Shop & Go Panos’ Kemzeke heropent op 1 februari 2023

Goed nieuws voor de inwoners van Kemzeke en passanten op de N403: op woensdag 1 februari 2023 om 5u30 (!) opent ‘Shop & Go Panos’ Kemzeke opnieuw zijn deuren. In augustus 2022 werd het ‘oude’ gebouw volledig afgebroken en in de plaats kwam een gloednieuwe winkel met een verkoopoppervlakte van 140m² tegenover voorheen 100m².

‘We zijn inmiddels 12 jaar aanwezig in Kemzeke op een zeer aantrekkelijke locatie. De vraag naar een uitgebreider aanbod was groot, de reden om ons assortiment fors uit te breiden,’ vertelt zaakvoerster Anne Ryckaert, een succesvolle onderneemster met nog drie andere ‘Shop & Go Panos’ winkels in Sint-Niklaas, Lokeren en Gent.

‘In onze bakkerij wordt alles ter plaatse vers gebakken. Gans de dag door zijn er broodjes, slaatjes, warme snacks en desserts verkrijgbaar. Ook opwarmmaaltijden zitten in ons assortiment naast charcuterie en voorgesneden groenten. We profileren ons als een laagdrempelige buurtsuper met een vriendelijke bediening en service. De ‘nieuwe’ winkel ligt dieper op de site zodat er meer ruimte vrijkwam voor het benzinestation met 4 pompen, wat de veiligheid en de parkeermogelijkheden vergroot.’

De winkel is 7/7 open van 5u30 tot 20u00, in het weekend en op feestdagen van 7u00 tot 18u00.

‘Shop & Go Panos’ Kemzeke is op zoek naar zowel parttime als fulltimemedewerkers, ideaal voor studenten of flexjobs! Via: solliciteren@cpt-bvba.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in