14.4 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

130 bezoekers op de nieuwjaarsdrink van ‘De Kwakkel’

Op vrijdag 6 januari 2023 vond een succesvolle nieuwjaarsdrink plaats in de hangar van Pieter en Kristel Gillis-Van Puyvelde voor de bewoners van Kwakkelstraat, Waterstraat, Meersstraat en Vlasrootstaat.

Na de teloorgang van ‘Kwakkelkermis’ beslisten een aantal bewoners van ‘de Kwakkel’, onder impuls van o.a. Felix Van Der Steichel om het buurtgevoel terug wat leven in te blazen door op de eerste vrijdag na nieuwjaar een drink te organiseren

Het initiatief bleek een schot in de roos te zijn, de opkomst was ook deze keer groot en de sfeer zat meteen goed. De nieuwjaarsdrink bracht nieuwe bewoners in contact met hun nabije en verre buren. De opbrengst dekte de gemaakte uitgaven, dus volgend jaar zal er ook weer een nieuwjaarsdrink zijn, tenminste als covid of een ander monster er geen stokje voor steekt…

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in