20.5 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

Stany De Rechter ook in 2024 lijsttrekker voor Gemeentebelangen

Op zondag 8 januari heeft Gemeentebelangen Stekene de officiële aftrap voor de kiescampagne van de gemeenteraadsverkiezingen in 2024 gegeven. De partij kiest resoluut om de huidige koers voort te zetten en behoudt daarom het vertrouwen in huidig burgemeester Stany De Rechter. Hij zal eind 2024 de lijst aanvoeren met als doel de sjerp die hij draagt sinds 2005 ook in de volgende legislatuur te behouden.

60 jaar Gemeentebelangen

Verkeersveiligheid, mobiliteit, milieu en een warme samenleving werden als voornaamste prioriteiten aangehaald op de nieuwjaarsreceptie voor de partijleden. Tijdens de receptie werd 60 jaar Gemeentebelangen gevierd, waarvan 40 jaar met bestuursfuncties binnen de gemeente. Stany is na Abdon en Arnoud Heyse pas de derde lijsttrekker in die zestig jaar.

Kiesrecht

De huidige absolute meerderheid behouden is het hoofddoel maar de verkiezing eind 2024 verschilt behoorlijk van de vorige edities. Voor het eerst is er geen stemplicht maar wel stemrecht. Alleen gemotiveerde kiezers dus maar daar heeft Stany De Rechter geen schrik voor, hij hoopt dat die kiezers vooral gemotiveerd zullen zijn om voor hem en zijn partij te stemmen.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in