11.8 C
Stekene
zondag 4 juni 2023

Sfeervolle nieuwjaarsreceptie van Raakzaam vzw en Stekene Boezjeert

Vrijdag 6 januari 2023 organiseerden Raakzaam vzw en Stekene Boezjeert een supergezellige en druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie met hapjes en drankjes in de Verkenstraat in Stekene. Na de fusie in 2021 tussen Dagcentrum Sint-Niklaas vzw en Vesta vzw werd Raakzaam de naam van de nieuwe organisatie.

Niet alleen Raakzaam-cliënten, medewerkers en externe cliënten waren van de partij maar ook enkele buren, contacten van Stekene Boezjeert, een vertegenwoordiger van de adviesraad voor personen met een beperking en de Stekense schepenen van Sport en Cultuur tekenden present.

‘2023 belooft een spannend en druk jaar te worden voor Raakzaam,’ vertelt projectmedewerker Lotte Rousseau. ‘We zijn volop bezig met het opstellen van een activiteitenkalender. Iedere dinsdagnamiddag organiseren we sowieso een activiteit in de Verkenstraat voor interne en externe cliënten. We knappen het buurtruilkastje verder op, gaan aan de slag met de kwebbelbanken en kwetterstoelen, voorzien kookactiviteiten en een zwerfvuilactie en organiseren een evenement rond Valentijn.’

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in