11.8 C
Stekene
zondag 4 juni 2023

Stekene Boezjeert verbindt mensen met een wenskaart

Stekene Boezjeert – een partner van Raakzaam – stuurt zoveel mogelijk wenskaarten naar mensen die anders misschien geen nieuwjaarswensen krijgen. In de wenskaart zit ook een koffiebon ter waarde van 1 euro die kan gebruikt worden in Zorg Stekene in de week van 23 januari tot 26 januari.

Het idee ontstond vanuit de scholen die bij de rusthuizen nieuwjaarsbrieven schrijven en voorlezen. Stekene Boezjeert zal de kaarten zoveel mogelijk verdelen via de opgebouwde contacten. Onder andere De Olijf, Woonanker Waas, Thuiszorgdiensten, scholen, Vlashof, Sparrenhof, Samana, gemeente Stekene, Zorg Stekene en Raakzaam werken hieraan mee…

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in