13.4 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

KWB-Kemzeke en Toermalijn organiseren acties voor mensen die het moeilijk hebben

KWB -Kemzeke deed op 18 november een inzamelactie van nog te gebruiken speelgoed. Het werd een groot succes, VZW De Olijf en de Sociale Dienst van Stekene konden rekenen op heel wat mooi materiaal. Mensen die het moeilijk hebben zullen de komende week kerstgeschenkjes kunnen kiezen voor hun kinderen. Wie wil nu geen cadeautje onder de kerstboom?

Koop een kop koffie, thee of soep

Van maandag 19 december tot vrijdag 23 december 2022 kan je een
kop koffie of thee kopen van 8u15 tot 9u op de speelplaats van Toermalijn in Kerkstraat 12 in Stekene. En op woensdag 21 december 2022 kunnen jullie van 11u15 tot 12u30 een lekkere kop soep kopen in de kleuterschool in Bosdorp.

De opbrengst wordt geschonken aan VZW De Olijf en
Welzijnszorg. Ook grootouders, andere familieleden en sympathisanten zijn welkom. Voor VZW De Olijf zal er ook een inzameldoos staan voor allerlei basisverzorgingsproducten zoals shampoo, douchegel, deo, tandpasta, tandenborstels, maandverband….

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in