15.1 C
Stekene
zaterdag 18 mei 2024

Wild Beasty: voor een deftig geklede hond

SAMSUNG CSC

KERSTMIS komt eraan. Nog op zoek naar een gepast cadeau voor je hond? In de Kemelstraat worden trendy hals- en leibanden bij Wild Beasty op maat gemaakt. Zaakvoerster Kitana Deyaert is pas 23 en zoals ze zelf zegt: ‘Niet bang van een uitdaging.’

Net terug van drie maanden in de Verenigde Staten ontvangt Kitana me in haar atelier. ‘Ik maak hier alles zelf, voorlopig enkel voor honden. Halsbanden vind je meestal in leder of nylon maar ik werk met Biothane. Ideaal tegen regen en vuil en zo weer schoongemaakt. Comfortabel materiaal voor uw hond en supermakkelijk in onderhoud voor de baasjes.’

Duurzaam

‘Ik heb een hekel aan zaken die makkelijk kapot gaan. Daarom werk ik enkel met duurzame materialen. Biothane is al goed ingeburgerd in de paardenwereld. Dit materiaal gaat bij wijze van spreken honderd jaar mee. De metalen sluitingen en accessoires zijn allemaal getest en goedgekeurd op mogelijke nikkelafgifte en vormen dus geen gezondheidsrisico voor uw beste vriend.’

Web en kerstmarkt

Het ganse gamma vind je op www.wildbeasty.be. Het merendeel van de verkoop gebeurt online maar Kitana bezoekt ook de specifieke kerstmarkten. ‘Deze winter staan onder andere Brugge, Geraardsbergen en Mechelen op het programma. Eerder dit jaar was ik present op specifieke hondenfestivals, afgelopen zomer bijna wekelijks. Daar werd ook voor het eerst de nieuwe kauwsnack voorgesteld.’

Schoolproject

‘Wild Beasty is de uitloper van een schoolproject’, zegt Kitana. ‘Uiteindelijk is dat in oktober 2021 uitgegroeid tot een éénmansbedrijf. Op dit moment combineer ik het met mijn verdere studies. Ik heb een bachelor in dierenzorg gehaald en daarna een bachelor in business management. Combineer de twee en je hebt een zaak met een link naar dieren. Ondertussen is het originele pakket van de bachelor dierenzorg verder uitgebreid met nieuwe vakken en die heb ik nu ook via afstandsonderwijs opgenomen.’

Cowgirl

Maar voor deze ambitieuze jongedame lijkt België een maatje te klein. ‘Ik studeer nu ook wildlife management, zeg maar wildbeheer. Daar combineer ik de praktische vakken met digital created design en dat is nuttig in mijn bedrijfje. Maar ik ben niet bang van een nieuwe uitdaging. De voorbije drie maanden heb ik gewerkt op een ranch in Montana, een fantastische ervaring. Ik bekijk de mogelijkheden om een visum en een werkvergunning voor langere tijd in de VS te krijgen. Misschien emigreer ik ooit wel, ik kan mijn bedrijf ook daar perfect verder zetten’, zegt Kitana.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings