14.4 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Tweede Stekense kindergemeenteraad geïnstalleerd

Vandaag vond de installatievergadering van de kindergemeenteraad plaats in het Stekense gemeentehuis. In totaal zetelen 13 kinderen in de raad: kinderen die in Stekene wonen of er naar school gaan.

Tijdens deze installatievergadering legden de kinderen, in aanwezigheid van de schepen van jeugd Gunter Van Campenhout, hun eed af. Ze kregen ook elk een blauw-gele sjerp om bij officiële gelegenheden om te doen. Na het afleggen van hun belofte om hun beste beentje voor te zetten voor alle kinderen in Stekene, werd Arne Raes (9) uit zeven kandidaten verkozen tot kinderburgermeester van Stekene voor de komende twee jaar.

De andere raadsleden zijn: Noor De Clercq, Juliette De Maeyer, Iona De Vliegher, Michaël De Wilde, Féline Lardenoit, Lasse Pellecom, Jotte Pieters, Emily Rivas Torres, Lotta Van Aken, Gilles Van Gaever, Elle Van Mol en Reinder Van Remoortel.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in