18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Reintje Vos stelt voor: Blond en Bruin Kemzeeks Vosken

VRIJDAG 24, zaterdag 25 en zondag 26 november kan je in Het Vossenhol terecht voor het poppenspel “Reinaert en het Lammeke Gods”. Meteen de ideale gelegenheid om het verjaardagsbier Kemzeeks Vosken te proeven. Wie goesting heeft hoeft dit niet te missen, er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar op poppenspel@reintjevos.be

Dit bier wordt gebrouwen naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van Reintje Vos in 2022 maar door corona werd de lancering twee jaar uitgesteld. Het Kemzeeks Vosken is er in blonde en in een donkere variant. Beiden met een matig alcoholgehalte van respectievelijk 7.7 en 7 procent, geserveerd in een aangepast glas.

De eigen leden mochten in avant-première reeds proeven, vanaf vrijdag 24 november komt iedereen aan de beurt. In ons decembernummer van de Gazet van Stekene vertelt voorzitter Joris Van Raemdonck hier meer over.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in