18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Harmonie EMM Koewacht speelde een topconcert

ZATERDAGAVOND 8 oktober speelde Harmonie EMM Koewacht voor een goed gevulde kerk van het Nederlandse Koewacht een prachtig concert. De harmonie is een gezonde mix van Nederlanders en Belgen, en bij die laatste groep zijn de Stekenaars goed vertegenwoordigd. Dus werpen we met Gazet van Stekene graag een blik over de grens.

“Rhythm of the night” of van klassiek tot pop. 25 nummers, de verdiende bisnummers inbegrepen, werden live gebracht door de 42 muzikanten van EMM. Zij kregen de vocale steun van het Popkoor Akkoord uit Hulst. Naast de eigen solisten Anouk Bonte, Piet Van Hulle, en Etienne De Brouwer waren er gastoptredens van musicalzangeres Sandra Swagers en de Blackberry Blossom Bluegrass Band. Dit alles onder leiding van dirigent Timothy Claeyé.

Het resultaat was een pakkend concert met zowel intieme momenten als nummers die uit volle borst meegezongen werden. Een topprestatie waar alle muzikanten terecht fier op mogen zijn. Harmonie EMM Koewacht oefent iedere vrijdagavond van 20 tot 22 uur in hun repetitielokaal De Roffel in Koewacht. Wie de muziekmicrobe voelt kriebelen en graag wil meespelen kan mailen naar bestuuremmkoewacht@gmail.com

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in