15.9 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

5de Ereprijs Guido Heirman: drie hondjes stelen het podium

Zondag 18 september organiseerde ‘Stekene Koerst’ de 5de ereprijs Guido Heirman, een wielerwedstrijd voor Dames Elite. Vooraf vonden enkele afwachtingswedstrijden plaats voor Dames Jeugd, Nieuwelingen en Juniores. Anneken Heirman, dochter van Guido Heirman, gaf het startsignaal.

FOTO: bever

Een dikke pluim voor het bestuur en de talrijke medewerkers van ‘Stekene Koerst’ want het inrichten van een wielerwedstrijd is telkens weer een huzarenstukje. Wij fietsten het parcours rond en luisterden naar de verhalen van seingevers, zonder hen is het inrichten van een koers onmogelijk.

FOTO: bever
FOTO: bever
FOTO: bever
FOTO: bever
FOTO: bever

De koers in Stekene kende ook een primeur: voor het eerst verschenen er niet alleen rensters op het podium, ze hadden ook nog hun hondjes meegenomen…

FOTO: bever

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in