22.9 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

Stekense bedrijven zetten beste beentje voor op Crammerock 2022

De organisatie van een Crammerock-editie is ieder jaar weer een huzarenstukje, alle puzzelstukken moeten in elkaar vallen. Om het de bezoekers, artiesten en medewerkers naar de zin te maken doet Crammerock telkens een beroep op Stekense bedrijven in uiteenlopende sectoren: van de vip-toog tot planten en meubels, drank en desserts…

*DCS: plaatsen en afbreken van de Vip-toog

‘Het is de tiende keer dat we meewerken aan Crammerock,’ vertelt Kris De Caluwé, zaakvoerder van DCS. ‘We maakten een Vip-toog van acht meter breed in thermo Wood en trespa. Hij is helemaal op maat en daardoor een echte ‘pièce unique’. De Vip-toog gaat al enkele edities mee, na het festival wordt hij veilig opborgen in een loods. Dit jaar voorzien we een aantal nieuwigheden. Wij verbinden ons graag met Crammerock, we zijn al vele jaren sponsor. Ik ben zelf een trouwe bezoeker, het is steeds weer een ideaal evenement om commerciële contacten te leggen.’

*Dranken Van Remoortel: leveren alle dranken sinds eerste editie

‘Crammerock is voor ons een bijzondere referentie: vanaf de eerste editie leveren wij er alle drank, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch,’ vertelt Klaas Janssen, mede-zaakvoerder van Dranken Van Remoortel uit Kemzeke. ‘Die jarenlange samenwerking voelt vertrouwd aan, als een geoliede machine. Door onze ervaring kunnen we vrij nauwkeurig de benodigde hoeveelheden drank inschatten. Na de eerste nacht zitten we samen voor een evaluatie en sturen bij waar nodig. Bij warm weer wordt er vooral meer water gedronken. Crammerock is voor ons een mooie reclame, zeker voor een festival van zo’n groot formaat. Wij pakken er dan ook graag mee uit op onze Facebook- en Instagrampagina.’

*Tuinen Soetemans: leveren planten in de Vipruimte en aan de ingang

‘Wij zijn al langer partner van Crammerock,’ zegt Saïda Penneman, medezaakvoerder van Tuinen Soetemans. ‘Wij zijn mee ‘verhuisd’ van de locatie in het centrum naar de Heistraat. Wij leveren planten voor de Vipruimte en aan de inkom, allemaal inheemse planten van onze eigen kwekerij. Bij de ingang creëren we een ‘junglegevoel’, wat goed aansluit bij de sfeer en het concept van Crammerock. Met planten kan je veel kanten uit, ieder jaar proberen we andere accenten te leggen. We zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen.’

*THE BARN: voorzien de Vipruimte van meubels

‘The Barn uit Stekene is een eenmansbedrijf met de focus op totaalinrichting en meubilair op maat, alsook het ontwerpen en plaatsen van tuinhuizen, carports & poolhouses,’ zegt zaakvoerder Kenny De Bruyn. ‘Voor Crammerock maken wij zitbanken en tafels op maat voor de Vipruimte, alles uit recuperatiemateriaal. Voor ons is het de zesde editie en ieder jaar wordt ons aandeel wat groter, we zorgen nu ook voor scheidingswanden in de Vipruimte. De return van een evenement kan je niet echt meten, maar daar is het mij in eerste instantie ook niet om te doen. Ik heb veel sympathie voor Crammerock, lokale initiatieven draag ik een warm hart toe.’

*Pitz IJs: verzorgen desserts in de Vipruimte

‘Wij zijn fier dat wij zoveel lekkers mogen leveren aan Crammerock. Bezoekers, artiesten en medewerkers proeven maar wat graag van onze ijsdesserts, allemaal uit het eigen productie-atelier zoals het dessert in de Vip voor 800 personen met jars cannelloni’s en biscotti. Wij zijn al heel lang sponsor van Crammerock. Op het festival komen duizenden bezoekers en op die manier komt Pitz IJs volop in de picture, een ideale reclame voor ons familiebedrijf.’

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in