15.1 C
Stekene
zaterdag 18 mei 2024

Stekense bedrijven zetten beste beentje voor op Crammerock 2022

De organisatie van een Crammerock-editie is ieder jaar weer een huzarenstukje, alle puzzelstukken moeten in elkaar vallen. Om het de bezoekers, artiesten en medewerkers naar de zin te maken doet Crammerock telkens een beroep op Stekense bedrijven in uiteenlopende sectoren: van de vip-toog tot planten en meubels, drank en desserts…

*DCS: plaatsen en afbreken van de Vip-toog

‘Het is de tiende keer dat we meewerken aan Crammerock,’ vertelt Kris De Caluwé, zaakvoerder van DCS. ‘We maakten een Vip-toog van acht meter breed in thermo Wood en trespa. Hij is helemaal op maat en daardoor een echte ‘pièce unique’. De Vip-toog gaat al enkele edities mee, na het festival wordt hij veilig opborgen in een loods. Dit jaar voorzien we een aantal nieuwigheden. Wij verbinden ons graag met Crammerock, we zijn al vele jaren sponsor. Ik ben zelf een trouwe bezoeker, het is steeds weer een ideaal evenement om commerciële contacten te leggen.’

*Dranken Van Remoortel: leveren alle dranken sinds eerste editie

‘Crammerock is voor ons een bijzondere referentie: vanaf de eerste editie leveren wij er alle drank, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch,’ vertelt Klaas Janssen, mede-zaakvoerder van Dranken Van Remoortel uit Kemzeke. ‘Die jarenlange samenwerking voelt vertrouwd aan, als een geoliede machine. Door onze ervaring kunnen we vrij nauwkeurig de benodigde hoeveelheden drank inschatten. Na de eerste nacht zitten we samen voor een evaluatie en sturen bij waar nodig. Bij warm weer wordt er vooral meer water gedronken. Crammerock is voor ons een mooie reclame, zeker voor een festival van zo’n groot formaat. Wij pakken er dan ook graag mee uit op onze Facebook- en Instagrampagina.’

*Tuinen Soetemans: leveren planten in de Vipruimte en aan de ingang

‘Wij zijn al langer partner van Crammerock,’ zegt Saïda Penneman, medezaakvoerder van Tuinen Soetemans. ‘Wij zijn mee ‘verhuisd’ van de locatie in het centrum naar de Heistraat. Wij leveren planten voor de Vipruimte en aan de inkom, allemaal inheemse planten van onze eigen kwekerij. Bij de ingang creëren we een ‘junglegevoel’, wat goed aansluit bij de sfeer en het concept van Crammerock. Met planten kan je veel kanten uit, ieder jaar proberen we andere accenten te leggen. We zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen.’

*THE BARN: voorzien de Vipruimte van meubels

‘The Barn uit Stekene is een eenmansbedrijf met de focus op totaalinrichting en meubilair op maat, alsook het ontwerpen en plaatsen van tuinhuizen, carports & poolhouses,’ zegt zaakvoerder Kenny De Bruyn. ‘Voor Crammerock maken wij zitbanken en tafels op maat voor de Vipruimte, alles uit recuperatiemateriaal. Voor ons is het de zesde editie en ieder jaar wordt ons aandeel wat groter, we zorgen nu ook voor scheidingswanden in de Vipruimte. De return van een evenement kan je niet echt meten, maar daar is het mij in eerste instantie ook niet om te doen. Ik heb veel sympathie voor Crammerock, lokale initiatieven draag ik een warm hart toe.’

*Pitz IJs: verzorgen desserts in de Vipruimte

‘Wij zijn fier dat wij zoveel lekkers mogen leveren aan Crammerock. Bezoekers, artiesten en medewerkers proeven maar wat graag van onze ijsdesserts, allemaal uit het eigen productie-atelier zoals het dessert in de Vip voor 800 personen met jars cannelloni’s en biscotti. Wij zijn al heel lang sponsor van Crammerock. Op het festival komen duizenden bezoekers en op die manier komt Pitz IJs volop in de picture, een ideale reclame voor ons familiebedrijf.’

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings