18.3 C
Stekene
vrijdag 2 juni 2023

Meer dan 500 wandelaars en fietsers op benefiet ‘Hope for Duchenne’ in Klein-Sinaai

Vandaag tekenden meer dan 500 wandelaars en fietsers present op de benefiet ‘Hope for Duchenne’, met start en aankomst in het O.C. Boudelo in Klein-Sinaai. ‘Hope for Duchenne’ staat voor een toekomst en begrip voor kinderen en jongvolwassenen met de Duchenne spierdystrofie.

FOTO: bever

Na de wandel- en fietstocht konden de deelnemers genieten van een drankje, ijsje of pannenkoek met aansluitend een spaghettifestijn. De organisatoren waren in hun nopjes met de grote opkomst.. Met de opbrengst van het evenement worden belangrijke onderzoeksprojecten ondersteund.

FOTO: bever

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in