17.3 C
Stekene
vrijdag 17 mei 2024

Verzorging en relaxatie op maat

EEN banner aan het balkon in de Stationsstraat 73 in Kemzeke: welkom bij Beauty & Care Corner Melissa. Passie, klantvriendelijkheid, flexibiliteit zijn de troeven waarmee Melissa Annecour (35) haar klanten overtuigt. Nu corona achter de rug ligt, genieten steeds meer mensen van een weldoend verwenmoment, Melissa neemt er alle tijd voor. Klant is koning dat zegt ook haar slogan ‘As individual as you are’

‘Ik kom graag met mensen in contact, verzorgen zit me in het bloed. Mijn doelgroep is zowel een jong als ouder publiek, iedereen is welkom, vrouwen en mannen. Mijn bedoeling was om in het voorjaar van 2020 te starten maar corona stak er een stokje voor, uiteindelijk ben ik begonnen in juli 2020.’

Melissa heeft een ruim aanbod in petto. ‘Ik doe gelaatsverzorging, pedicure, gelnagels, gellak en ontharingen,… Het zijn heel gevarieerde verzorgingen en daar hou ik wel van. Bij gelaatsverzorging ben ik twee uur bezig, ik maak een onderscheid tussen een ‘basis’ en een ‘luxe’ verzorging. Naast een goede reiniging is massage een heel belangrijk onderdeel. Met een massage van gelaat, nek en schouders van 20 min breng ik de mensen tot rust.”

FOTO: bever

Naast de klassieke pedicure biedt Melissa een ‘Spa pedicure’ aan. “Het is een luxe pedicure met peeling, paraffinebad en een uitgebreide voetmassage, een behandeling waarbij we aandacht besteden aan de doorbloeding en het dieper verzorgen van de voeten. Gelnagels is er voor iedereen, gellak staat voor een perfecte dekking en houdt maximaal 2 weken, ideaal voor op vakantie of leuk voor een feestje. Tenslotte doe ik ontharing van wenkbrauwen, kin, bovenlip en wangen maar ook oksels, bikinilijn, benen, armen of de rug. Wielertoeristen of andere sporters komen dan weer langs voor de ontharing van hun benen.’

Persoonlijke aanpak

‘Het is altijd al mijn kinderdroom geweest om een eigen Beauty Corner te runnen, maar een goede scholing is een must. Ik deed mijn opleiding Bio-Esthetiek in Berkenboom te Sint-Niklaas met daarna nog een jaar opleiding rond gelnagels. Ik heb ondertussen heel wat ervaring opgedaan, liep stage in een schoonheidssalon waar ik uiteindelijk zeven jaar actief was. Maar in deze branche is blijven bijscholen heel belangrijk.”

Melissa werkt momenteel nog in een restaurant te Bornem. “Mijn beautycorner is in bijberoep. Ik zie wel hoe het evolueert, in de toekomst kan ik er hopelijk mijn hoofdberoep van maken. Ik ben zeker niet de enige speler op de markt maar met mijn persoonlijke aanpak wil ik het verschil maken. Klanten voelen zich op hun gemak bij mij, ze kijken uit naar een verwenmoment en gaan met een tevreden gevoel naar huis. Daar doe ik het voor.’

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings