17.1 C
Stekene
maandag 17 juni 2024

’t Nief Veloken: totale fietsbeleving in Kemzeke

LIEFDE voor de fiets en graag met mensen omgaan, dat zit in het DNA van Dieter Dhooghe (36) en Joyka Cornu (29). Tijdens het Hemelvaartweekend  openen ze ’t Nief Veloken in het prachtige herenhuis van dokter Beumer uit 1928 in Kemzekedorp. Meteen ook een boost en nieuw leven in de brouwerij voor Kemzeke.

“Ik werk nu nog als fietstechnieker bij Bike Republic en Joyka is actief op de aankoopdienst bij Hamlet, in de zoetwarensector. We maken een switch en gaan helemaal voor ’t Nief Veloken. Dat is ook nodig want wij willen onze klanten optimaal bedienen. Wij stappen af van het ‘klassieke’ concept van een fietsenwinkel en bieden een totale fietsbeleving aan.”Op een oppervlakte van 110 m² herbergt ’t Nief Veloken een multifunctionele ruimte met een etalage, werkplaats, winkel/showroom en aansluitend een gezellige bar. “We creëren een ‘fietsgemeenschap’: een gezellige plek om even bij te ‘tanken’ na of voor een fietsrit, een drinkwater fontein om drinkbussen te vullen, stopcontacten om de elektrische fiets op te laden, samen kijken naar de koers op televisie, we gaan workshops organiseren rond herstelling en onderhoud van fietsen.”

Je favoriete krant bij een onweerstaanbaar lekker koffietje

De ganse dag door lees je hier jouw favoriete krant met een onweerstaanbaar lekkere koffie van het eigen huismerk. “We serveren knabbeltjes en kleine gerechtjes zoals een croque monsieur of spaghetti. Er is een gratis WIFI-aansluiting, usb poorten en stopcontacten aan de tafels, er liggen fietsmagazines, wielerbiografieën en nog zoveel meer.” ’t Nief Veloken mikt op kwaliteit en duurzaamheid. Dieter is bovendien een gediplomeerde barista, Joyka volgde een thuiscursus restauranthouder en bakt de lekkerste taarten van het hele Waasland.

“We stappen af van het ‘klassieke’ concept van een fietsenwinkel en creëren een fietsgemeenschap”

Last but not least: ’t Nief Veloken is officiële verdeler van Cinelli, Open en Velo De Ville. “We verkopen zowel klassieke stadsfietsen, elektrische fietsen, koersfietsen als gravel bikes en speed bikes. Fietsen worden ‘custom made’ opgebouwd. Wij stellen de ideale fiets voor u samen in de winkel. Vanaf het frame worden alle onderdelen uitgekozen om zo een echte ‘droomfiets’ te bouwen. Alle toebehoren en accessoires zoals fiets-gps’en, tassen, sokken, bidons, kledij vindt u in de showroom.”

Dieter en Joyka zijn ervan overtuigd dat ’t Nief Veloken een meerwaarde betekent voor Kemzeke en omgeving. “We zijn ideaal gelegen, Kemzeke is eigenlijk de toegangspoort naar de polder, hier passeren wekelijks talloze wielerclubs- en fietstoeristen. We willen bovenal het gemeenschapsgevoel versterken, ’t Nief Veloken is daarbij een gangmaker.”

Meer info op facebook en www.tniefveloken.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings