11.8 C
Stekene
zondag 4 juni 2023

Ergo Studio en @MEN’s: twee verwenadressen in Kemzeke onder één dak

EEN bezige bij, dat is het minste wat je kan zeggen van Inge Hemelaer (46). Aan het voormalige station van Kemzeke aan de Voorhout 2, waar ooit een goederenspoor lag en een opslagplaats voor granen, opende Inge in 2014 zonnecenter Ergo Studio met zes zonnebanken. Geen één zonder twee en dus baat Inge onder hetzelfde dak ook nog eens @MEN’s herenmode uit.

Een ongeschreven wet luidt dat een journalist te allen tijde ‘objectief’ moet zijn. Dat valt mij voor één keer zwaar want @MEN’s is al jarenlang mijn favoriete kledingwinkel, meer nog ik koop er al mijn casual, sportieve kleren. Zeer betaalbaar en makkelijk ook want 10 winkels aflopen op zoek naar een broek of een hemd is niet aan mij besteed, heel wat andere mannen denken er net zo over. Inge kent ondertussen mijn smaak en binnen de kortste keren heb ik mijn goesting gevonden bij Black and Gold, Superdry of HV-Society. Twee keer per jaar zijn er open deur dagen, het is er telkens over de koppen lopen.

Hygiëne en veiligheid zijn de sleutelwoorden in ons zonnecenter Ergo Studio.”

Een deur verder stap binnen bij zonnecenter Ergo Studio. “We waren eerst gevestigd op Kemzekedorp, naderhand namen we wat verderop ook nog broodjesboetiek Studio Baget over, maar die zaak verkochten we later. Toen dit pand op de Voorhout te koop stond grepen wij onze kans en gingen voor een dubbele uitbating met een zonnecenter annex herenkledingwinkel.”

Bij een eerste bezoek aan Ergo Studio wordt jouw huidtype bepaald. “Op basis daarvan geven wij een advies over onder meer de sterkte van de zonnebank (100, 160 of 200 Watt) en de juiste verzorgingsproducten. Hygiëne en veiligheid zijn de sleutelwoorden bij ons, naast een beschermbrilletje ligt er altijd een handdoek klaar en snoepjes als versnapering. In het salon met zijn lounge zetels bieden wij nog een assortiment beautyproducten van Janzen aan naast de vrouwenkledingcollectie van Black and Gold.”

Corona zorgde enkele maanden voor een domper maar nu draait Ergo Studio weer op volle toeren. “We hebben veel vaste klanten ook van buiten de dorpsgrenzen, bovendien vinden steeds meer mannen de weg naar ons. Onze ligging aan de N403 op de baan van Sint-Niklaas naar Hulst is ideaal, parkeren is nooit een probleem.”

Inge, Stephanie en Lisa – alle drie gediplomeerde schoonheidsspecialisten – heten u van harte welkom!

www.ergostudio.be

www.atmens.be

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in