15.9 C
Stekene
zaterdag 3 juni 2023

Hoe fit wordt Stekene?

Deze morgen gaven burgemeester Stany De Rechter en Schepen van Sport Heidi Van Gaever de kick-off voor het Nationaal Fitheidsonderzoek: ‘How Fit is Belgium?’ bij Anytime Fitness aan de Voorhout in Stekene.

Met ‘How Fit is Belgium?’ organiseert de European Fitness Academy in samenwerking met 54 fitnesscentra een grootschalig Nationaal Fitheidsonderzoek. “Om fit, sterk en gezond te blijven doet men best 2x per week aan kracht- en cardiotraining,” vertelt Henk Sariman, zaakvoerder Anytime Fitness Stekene. “Op die manier vermijden we het risico op aandoeningen zoals obesitas, hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes, hart- en vaataandoeningen.”

FOTO: bever

Tijdens een periode van 5 weken ontvangen deelnemers een startaanbod, bij de evaluatie nadien krijgen ze een persoonlijk rapport. Coaches geven toelichting over de impact van hun trainingsresultaat op de gezondheid.

Meer nieuws in deze categorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in