14.9 C
Stekene
donderdag 1 juni 2023

Actieweekend 11.11.11 Stekene van ontbijtbox en tweedehands boekenmarkt tot loop- en wandeltocht 11trail

IN het weekend van 11-14 november heeft de organisatie 11.11.11 Stekene/Kemzeke tal van activiteiten in petto. ‘Wij engageren ons voor een eerlijkere verdeling van de welvaart tussen noord en zuid. Dit jaar is het thema: Investeer mee in een betere wereld,’ vat bestuurslid Geert Waterschoot samen.

‘11.11.11 is een koepel van tientallen organisaties en tienduizenden vrijwilligers die zich inzetten voor een duurzame wereld met kansen voor iedereen. De meeste mensen kennen ons vooral van de activiteiten die wij organiseren rond 11 november. Ook dit jaar ontwikkelden wij een uitgebreid programma.’

Ontbijtbox aan huis

‘In vervanging van het gezamenlijke ontbijt leveren wij op donderdag 11 november ontbijtboxen aan huis, we werken hiervoor samen met KWB Kemzeke. Voor een kidsbox betaal je 7 euro, een box voor volwassenen bedraagt 12 euro. Je krijgt hiervoor heel veel lekkers, wij zetten de ontbijten voor de deur af.’

Tweedehands boekenmarkt

‘Onze tweedehands boekenmarkt – op zaterdag 13 en zondag 14 november in de Parochiezaal Kemzeke – is een klassieker. Kinderen en volwassen vinden er een massa tweedehandsboeken, strips, cd’s, dvd’s en lp’s. Dikwijls bots je op ‘ontdekkingen’ aan een spotprijsje.’

Trail doorheen de Verbeke Foundation

‘Wij kijken al uit naar de spectaculaire 11trail op zondag 14 november. De trail is een loop- en wandeltocht van 6km in een groene en bosrijke omgeving met start aan het Vossenhol in de Sint-Janssteenstraat in Stekene. Het hoogtepunt is ongetwijfeld de doortocht doorheen de kunstsite Verbeke Foundation. Deelnemers krijgen die dag als het ware een exclusieve première van de winterexpo van de Verbeke Foundation die in de namiddag officieel wordt geopend.’

Trail is geen wedstrijd maar geanimeerde tocht voor lopers en wandelaars

De trail is geen wedstrijd maar een geanimeerde tocht voor lopers en wandelaars. ‘Naast de passage via de Verbeke Foundation voorzien we nog enkele verrassingen langs het parcours. Ideaal om de zondagochtend looptraining of wandeling eens in een andere setting af te werken. Getrainde lopers moedigen we aan om meerdere rondjes te lopen.’

Meer info:

facebook: 11 11 11 Stekene

ww.11trail.be/stekene

Instagram: 11trail stekene

Meer nieuws in deze categorie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in