16.1 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

Actieweekend 11.11.11 Stekene van ontbijtbox en tweedehands boekenmarkt tot loop- en wandeltocht 11trail

IN het weekend van 11-14 november heeft de organisatie 11.11.11 Stekene/Kemzeke tal van activiteiten in petto. ‘Wij engageren ons voor een eerlijkere verdeling van de welvaart tussen noord en zuid. Dit jaar is het thema: Investeer mee in een betere wereld,’ vat bestuurslid Geert Waterschoot samen.

‘11.11.11 is een koepel van tientallen organisaties en tienduizenden vrijwilligers die zich inzetten voor een duurzame wereld met kansen voor iedereen. De meeste mensen kennen ons vooral van de activiteiten die wij organiseren rond 11 november. Ook dit jaar ontwikkelden wij een uitgebreid programma.’

Ontbijtbox aan huis

‘In vervanging van het gezamenlijke ontbijt leveren wij op donderdag 11 november ontbijtboxen aan huis, we werken hiervoor samen met KWB Kemzeke. Voor een kidsbox betaal je 7 euro, een box voor volwassenen bedraagt 12 euro. Je krijgt hiervoor heel veel lekkers, wij zetten de ontbijten voor de deur af.’

Tweedehands boekenmarkt

‘Onze tweedehands boekenmarkt – op zaterdag 13 en zondag 14 november in de Parochiezaal Kemzeke – is een klassieker. Kinderen en volwassen vinden er een massa tweedehandsboeken, strips, cd’s, dvd’s en lp’s. Dikwijls bots je op ‘ontdekkingen’ aan een spotprijsje.’

Trail doorheen de Verbeke Foundation

‘Wij kijken al uit naar de spectaculaire 11trail op zondag 14 november. De trail is een loop- en wandeltocht van 6km in een groene en bosrijke omgeving met start aan het Vossenhol in de Sint-Janssteenstraat in Stekene. Het hoogtepunt is ongetwijfeld de doortocht doorheen de kunstsite Verbeke Foundation. Deelnemers krijgen die dag als het ware een exclusieve première van de winterexpo van de Verbeke Foundation die in de namiddag officieel wordt geopend.’

Trail is geen wedstrijd maar geanimeerde tocht voor lopers en wandelaars

De trail is geen wedstrijd maar een geanimeerde tocht voor lopers en wandelaars. ‘Naast de passage via de Verbeke Foundation voorzien we nog enkele verrassingen langs het parcours. Ideaal om de zondagochtend looptraining of wandeling eens in een andere setting af te werken. Getrainde lopers moedigen we aan om meerdere rondjes te lopen.’

Meer info:

facebook: 11 11 11 Stekene

ww.11trail.be/stekene

Instagram: 11trail stekene

Meer nieuws in deze categorie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings