16.1 C
Stekene
maandag 20 mei 2024

Nieuw PostPunt Kemzeke bij buurtwinkel MDS in Hoekstraat

MEER en meer gemeenten zitten zonder Postpunt. Het verdwijnen van het PostPunt bij Proxy Delhaize betekende voor heel wat inwoners van Kemzeke een domper. Wanneer ze een pakje of aangetekende brief wilden verzenden zat er niets anders op dan een rit naar het postkantoor in Stekene of Sint-Gillis-Waas. Daar komt vanaf 26 oktober verandering in.

“In gezamenlijk overleg tussen bpost en Proxy Delhaize Kemzeke kwam er een eind aan de samenwerking omdat de stockageruimte onvoldoende was om aan de stijgende vraag te voldoen,” vertelt Veerle Van Mierlo, communicatiemanager bij bpost.

Het Pakistaanse echtpaar Iram Pervaiz en Waheed Ahmad, uitbaters van MDS in de Hoekstraat 4, zag een opportuniteit en breidt het aanbod uit met PostPunt. ‘We volgen binnenkort een opleiding, een verplichting vanuit bpost. Voorts zal bpost de nodige toestellen leveren, zodat we effectief van start kunnen gaan.’

Naast voedingsproducten verkoopt MDS dagbladen en tijdschriften. “Er loopt ook een aanvraag bij de Nationale Loterij en bij Magic Betting voor het afsluiten van sportweddenschappen.’

MDS belooft zijn klanten flexibele openingstijden. ‘Behalve op woensdag zijn we alle andere dagen open van 6u tot 20u, op vrijdag tot 21u.’

Bert Verbeke

Meer nieuws in deze categorie

2 REACTIES

  1. Dit is heel goed nieuws voor de inwoners van Kemzeke, van mensen wordt verwacht overal naartoe te kunnen, voor veel mensen is dit niet het geval, het Pakistaanse echtpaar welke de taak willen overnemen van PostPunt wens ik heel veel succes toe, zij zijn heel vriendelijk en hebben zich hier op Kemzeke al heel goed ingeburgerd.

  2. Dit is inderdaad heel goed nieuws, Proxy Delhaize was een vertrouwd afhaalpunt, maar spijtig genoeg was de beschikbare opslagruimte voor de snel groeiende markt van de pakjessector onvoldoende, veel succes gewenst aan de uitbaters van MDS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings