17.1 C
Stekene
maandag 17 juni 2024

Grotere parking Delhaize Kemzeke creëert meer verkeersveiligheid

DE parking van Delhaize Kemzeke breidt binnenkort fors uit. De afbraak van een aanpalend woonhuis creëert vlotter op- en afrijden, beter zicht op de N403 en meer parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsers. ‘Bovendien vergroot de verkeersveiligheid en komt er voor onze talrijke klanten en voorbijgangers een einde aan gevaarlijke toestanden op de parking,’ vertelt Pieter Deurinck, zaakvoerder van Delhaize Kemzeke, ook nog eigenaar van een tweede Delhaize Proxy in Nieuwkerken.

We kennen de meeste klanten bij naam, dat schept een band

Kemzeke is niet dik bezaaid met winkels, Delhaize Proxy – de vroegere Reda – behoort intussen tot het patrimonium van de gemeente. Nog net geen geklasseerd monument maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten. De winkel fungeert voor veel Kemzekenaren als een ontmoetingsplaats, even of wat langer een babbeltje slaan met dorpsgenoten, de toestand in de wereld bespreken, de voetbaluitslagen becommentariëren, met Conny, Joyce, Kathy of Diane een zwans en een zwier… ‘Wij spelen helemaal in op de vragen van onze klanten. Gezien de ‘beperkte’ ruimte – 650m2 – is ons assortiment uiteraard kleiner dan een Delhaize in de stad, maar we kunnen alles bestellen indien gewenst. Onze kracht is de verse voeding, groenten, fruit, vlees, vis. Daarnaast zit klantvriendelijkheid in ons DNA, we kennen de meeste klanten bij naam, dat schept een band.’

Leeftijd en ervaring spelen geen rol

Net als in zoveel andere bedrijven kampt Delhaize Kemzeke regelmatig met een tekort aan medewerkers. ‘Ik leg de lat absoluut niet hoog, leeftijd en ervaring spelen voor mij geen rol. Het enige wat ik vraag is goesting, zin om hier te werken, graag met klanten omgaan. Je mag de job in een winkel niet onderschatten, het is fysiek zwaar werk en daar haken sommige mensen wel eens op af.’ De afgelopen maanden werd het team versterkt met enkele nieuwe medewerkers en jobstudenten. ‘We beschikken over een ‘vaste’ kern die de klappen van de zweep kennen, zij zijn de motor van de winkel. Momenteel is er nog één plaats niet ingevuld. Kandidaten kunnen zich spontaan aanbieden, een gezellige werkplaats vol afwisseling, dat is Delhaize Kemzeke.’

Meer nieuws in deze categorie

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

We gebruiken cookies om het verkeer op onze website te analyseren, en eventueel te delen met onze sociale mediapartners. View more
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gazetvanstekene.be.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.
Save settings
Cookies settings