17.9 C
Stekene
woensdag 31 mei 2023

Grotere parking Delhaize Kemzeke creëert meer verkeersveiligheid

DE parking van Delhaize Kemzeke breidt binnenkort fors uit. De afbraak van een aanpalend woonhuis creëert vlotter op- en afrijden, beter zicht op de N403 en meer parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsers. ‘Bovendien vergroot de verkeersveiligheid en komt er voor onze talrijke klanten en voorbijgangers een einde aan gevaarlijke toestanden op de parking,’ vertelt Pieter Deurinck, zaakvoerder van Delhaize Kemzeke, ook nog eigenaar van een tweede Delhaize Proxy in Nieuwkerken.

We kennen de meeste klanten bij naam, dat schept een band

Kemzeke is niet dik bezaaid met winkels, Delhaize Proxy – de vroegere Reda – behoort intussen tot het patrimonium van de gemeente. Nog net geen geklasseerd monument maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten. De winkel fungeert voor veel Kemzekenaren als een ontmoetingsplaats, even of wat langer een babbeltje slaan met dorpsgenoten, de toestand in de wereld bespreken, de voetbaluitslagen becommentariëren, met Conny, Joyce, Kathy of Diane een zwans en een zwier… ‘Wij spelen helemaal in op de vragen van onze klanten. Gezien de ‘beperkte’ ruimte – 650m2 – is ons assortiment uiteraard kleiner dan een Delhaize in de stad, maar we kunnen alles bestellen indien gewenst. Onze kracht is de verse voeding, groenten, fruit, vlees, vis. Daarnaast zit klantvriendelijkheid in ons DNA, we kennen de meeste klanten bij naam, dat schept een band.’

Leeftijd en ervaring spelen geen rol

Net als in zoveel andere bedrijven kampt Delhaize Kemzeke regelmatig met een tekort aan medewerkers. ‘Ik leg de lat absoluut niet hoog, leeftijd en ervaring spelen voor mij geen rol. Het enige wat ik vraag is goesting, zin om hier te werken, graag met klanten omgaan. Je mag de job in een winkel niet onderschatten, het is fysiek zwaar werk en daar haken sommige mensen wel eens op af.’ De afgelopen maanden werd het team versterkt met enkele nieuwe medewerkers en jobstudenten. ‘We beschikken over een ‘vaste’ kern die de klappen van de zweep kennen, zij zijn de motor van de winkel. Momenteel is er nog één plaats niet ingevuld. Kandidaten kunnen zich spontaan aanbieden, een gezellige werkplaats vol afwisseling, dat is Delhaize Kemzeke.’

Meer nieuws in deze categorie

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in